GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δείπνησε στην Ξάνθη ο Σαμαράς – Μέγα φάουλ από την τοπική ΝΟΔΕ με σιγή ιχθύος!

Στην Ξάνθη βρέθηκε για λίγη ώρα το βράδυ της Δευτέρας ο Αντώνης Σαμαράς, πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να δειπνίσει σε γνωστό...

Στην Ξάνθη βρέθηκε για λίγη ώρα το βράδυ της Δευτέρας ο Αντώνης Σαμαράς, πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να δειπνίσει σε γνωστό εστιατόριο της πόλης στο πλαίσιο περιοδείας του στη Θράκη. 

Ο Πρωθυπουργός παρακάθισε σε δείπνο με τοπικά κομματικά στελέχη και εκπροσώπους φορέων που προέρχονται από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας συνομιλώντας μαζί τους για λίγη ώρα, ενώ στη συνέχεια μετέβη στην Καβάλα όπου διανυκτέρευσε. 

Μεταξύ άλλων στο δείπνο το παρών έδωσαν ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Γιώργος Παυλίδης, ο οποίος συνόδευε από το πρωί τον κ. Σαμαρά στην διήμερη περιοδεία του στην περιοχή, ο Βουλευτής Ξάνθης κ. Αλέξανδρος Κοντός, ο Αντιπεριφερειάρχης, Δήμαρχοι και στελέχη της ΝΔ στην περιοχή.  Στο γεύμα βρέθηκαν και υποψήφιοι που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. 

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως η τοπική ΝΟΔΕ, που ούτως ή άλλως παραμένει ανύπαρκτη και ανενεργή πολιτική εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, διατήρησε σιγή ιχθύος γύρω από την παρουσία του Πρωθυπουργού στην περιοχή, χωρίς να προχωρήσει ποτέ στην έκδοση οποιασδήποτε ανακοίνωσης ή άλλης αναφοράς γύρω από την επίσκεψη του κ. Αντώνη Σαμαρά. 

Ο κ. Σαμαράς βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Καβάλα, όπου τον υποδέχθηκε η Δήμαρχος κ. Δ. Τσανάκα, που άλλωστε έδωσε το παρών και στην προεκλογική ομιλία του προέδρου της ΝΔ στην Κομοτηνή νωρίτερα την ίδια ημέρα, ενώ την Τρίτη σημετείχε στις εκδηλώσεις για τον αγιασμό των υδάτων στη γειτονική πόλη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια