GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΣΥΡΙΖΑ για Σαμαρά: Αντί να φωτογραφίζεσαι σε φράχτες, διάβασε τις θέσεις μας!

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά με αφορμή τις δηλώσεις του από τον Έβρο για το μεταναστευτικό εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον...

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά με αφορμή τις δηλώσεις του από τον Έβρο για το μεταναστευτικό εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό για ακροδεξιά ρητορική.

«Πιστός στην ακροδεξιά του ρητορική, ο κ. Σαμαράς θυμήθηκε τους μετανάστες για να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Αντί να ντρέπεται που έχει μετατρέψει τη χώρα σε αποθήκη εξαθλιωμένων, ανθρώπινων ψυχών, έχει το θράσος να εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ για τη διαχρονική απουσία μιας ολοκληρωμένης και ρεαλιστικής μεταναστευτικής πολιτικής σε ευρωπαϊκό πλαίσιο. Αντί ο κ. Σαμαράς να φωτογραφίζεται δίπλα σε φράχτες, περιμένουμε να διαβάσει τις θέσεις μας για το ζήτημα και αν μπορεί να αντιπαρατεθεί σε αυτές με επιχειρήματα», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Νωρίτερα ο κ. Σαμαράς από τον Έβρο δήλωσε μεταξύ άλλων: 
"....Ο φράχτης έπαιξε αυτό τον ρόλο τον πάρα πολύ θετικό και, όπως δήλωσα και προηγουμένως, σημαντικό είναι πως αυτός πρέπει να παραμείνει. Ο φράχτης αυτός έχει δουλέψει για το καλό του τόπου και οι θεωρίες ότι θα πρέπει να τον ρίξουμε, να τον γκρεμίσουμε, ώστε να μπαίνουν μέσα οι λαθρομετανάστες και να τους παρέχουμε νοσοκομειακή και ασφαλιστική κάλυψη είναι κάτι το οποίο δεν πρόκειται ποτέ να το επιτρέψει ο ελληνικός λαός".

Δεν υπάρχουν σχόλια