GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κατέβασε ρολά ο ΕΟΤ στην Περιφέρεια ΑΜΘ! Σε άδεια η υπάλληλος

-Μια υπάλληλος όλη και όλη και αυτή λείπει… σε άδεια  -Εκκρεμούν 145 επενδυτικά σχέδια προς έγκριση!  Στο συρτάρι έχουν μπει 145 επε...

-Μια υπάλληλος όλη και όλη και αυτή λείπει… σε άδεια 
-Εκκρεμούν 145 επενδυτικά σχέδια προς έγκριση! 

Στο συρτάρι έχουν μπει 145 επενδυτικά σχέδια που έχουν κατατεθεί στο γραφείο του ΕΟΤ που λειτουργεί στην Κομοτηνή, καθώς η μια και μοναδική υπάλληλος που απασχολείται εκεί λείπει σε άδεια.  

«Στην Περιφέρεια ΑΜΘ λειτουργεί ένα γραφείο του ΕΟΤ στην Κομοτηνή. Σε αυτό εκκρεμούν 145 αιτήσεις διαφόρων επενδύσεων στον τουριστικό τομέα για έγκριση γιατί η μια και μοναδική υπάλληλος έχει πάρει την άδεια της» σημειώνει ο πρόεδρος της ΠΕΔ ΑΜΘ και δήμαρχος Καβάλας κ. Κώστας Σιμιτσής, εξηγώντας πως «οι 50 περίπου απ’ αυτές τις αιτήσεις αφορούν τη δημιουργία νέων ξενοδοχειακών μονάδων, αλλά δεν προχωράνε. Φανταστείτε πόσο σωτήριες θα ήταν αυτές οι επενδύσεις για την καταπολέμηση της ανεργίας στην περιοχή καθώς θα προσέφεραν θέσεις εργασίας». 

Για το πρόβλημα ήδη έχουν ενημερωθεί αρμοδίως όλοι οι βουλευτές της Περιφέρειας ΑΜΘ, ενώ η ΠΕΔ ΑΜΘ προσανατολίζεται στο να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση ώστε να καλυφθεί με δικό της προσωπικό το γραφείο του ΕΟΤ, όπως επισημαίνει ο κ. Σιμιτσής.  

«Αυτά είναι ζητήματα που θα έπρεπε να μας απασχολήσουν και όχι πως θα οδηγήσουμε υπαλλήλους στην ανεργία» συμπληρώνει χαρακτηριστικά ο ίδιος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια