GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πυρπόλησε τον αδερφό του για τα κληρονομικά

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στον Αμπελόκαμπο Ηλείας όταν ένας 56χρονος περιέλουσε με βενζίνη τον αδερφό του και στη συνέχεια του πέτ...

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στον Αμπελόκαμπο Ηλείας όταν ένας 56χρονος περιέλουσε με βενζίνη τον αδερφό του και στη συνέχεια του πέταξε τσιγάρο βάζοντάς του φωτιά.

Οπως γράφει το ilialive, μεταξύ της οικογένειας υπήρχε αντιδικία για κληρονομικά θέματα και το πρωί της Δευτέρας ο μεγάλος αδερφός πήγε σε σπίτι στον Αμπελόκαμπο Ηλείας, όπου βρίσκονταν η 54χρονη αδερφή του και ο 40χρονος μικρός αδερφός της οικογένειας.

Ακολούθησε έντονη λογομαχία και σε κάποια στιγμή ο δράστης πήρε ένα δοχείο με βενζίνη, περιέλουσε τον αδερφό του και του πέταξε ένα τσιγάρο που κρατούσε, με αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά και οι δύο.

Η 54χρονη προσπάθησε να σβήσει τις φλόγες με λάστιχο νερού που βρισκόταν στο χώρο, ενώ επενέβησαν άμεσα και γείτονες που λόγω της λογομαχίας είχαν αντιληφθεί την ένταση.

Ο άτυχος 40χρονος, τα εγκαύματα του οποίου καλύπτουν το 60% του σώματός του, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε αρχικά στην Αμαλιάδα και τελικά στην Αθήνα, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του. Εγκαύματα έχει υποστεί και η 54χρονη στην προσπάθειά της να τον βοηθήσει.

Ο ίδιος ο δράστης έσβησε μόνος του τις φλόγες στα δικά του ρούχα, αλλά επειδή είχε υποστεί και αυτός εγκαύματα, πήγε μόνος του στο νοσοκομείο του Πύργου. Εκεί, συνελήφθη από αστυνομικούς που στο μεταξύ είχαν ενημερωθεί για το συμβάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια