GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και άλλα τινά / ΤΡΙΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

ΣΤΑ ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ μέρη συναντά κανείς μπλόκα της τροχαίας τις τελευταίες ημέρες στην Ξάνθη, με τους οδηγούς να διαμαρτύρονται για την πλή...

ΣΤΑ ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ μέρη συναντά κανείς μπλόκα της τροχαίας τις τελευταίες ημέρες στην Ξάνθη, με τους οδηγούς να διαμαρτύρονται για την πλήρη εφαρμογή του γράμματος του νόμου που έχει ως αποτέλεσμα την επιβολή ιδιαίτερα τσουχτερών προστίμων για τους ίδιους. 

Όπως μάλιστα αναφέρουν δεν συνυπολογίζεται κατά τη βεβαίωση των παραβάσεων του ΚΟΚ η δύσκολη οικονομική κατάσταση των περισσοτέρων, που έχει ως αποτέλεσμα και τη μη τήρηση των διατάξεων της σχετικής νομοθεσίας. 

Η εκτίναξη του κόστους έκδοσης των διπλωμάτων οδήγησης έχει ως συνέπεια αρκετοί οδηγοί να μην μπορούν να εκδίδουν δύο και τρία διπλώματα (για δίκυκλα και Ι.Χ. αυτοκίνητα διαφόρων κατηγοριών) και ως εκ τούτου τους επιβάλλονται κυρώσεις. Σε κάθε περίπτωση όποιος παραβιάζει τους νόμους σίγουρα πρέπει να τους επιβάλλονται κυρώσεις, ωστόσο σε μια εποχή όπου ο βασικός μισθός στην καλύτερη των περιπτώσεων αγγίζει τα 490 ευρώ, πόσο κοντά στην πραγματικότητα φαντάζει ένα πρόστιμο 360 ευρώ για έλλειψη κράνους; 

Αλλά δικαιολογημένα η ηγεσία της Αστυνομίας, ακολουθώντας φυσικά εντολές σε πανελλαδικό επίπεδο, έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα τόνωσης των ταμείων του κράτους,  μέσω φυσικά των παραβάσεων του ΚΟΚ και των τσουχτερών προστίμων! 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ για την δίοδο  του Αγίου Κωνσταντίνου και τις καταστροφικές επιπτώσεις του παρεμπορίου από τη Βουλγαρία στην τοπική οικονομία απέστειλε το Επιμελητήριο Ξάνθης δια του προέδρου του. Το παράδοξο; Οι αλήτες δημοσιογράφοι ξαφνικά φάνηκαν χρήσιμοι, καθώς αυτή συνοδεύεται από πλήθος δημοσιευμάτων που φαίνεται πως εξυπηρετούν το περιεχόμενο της επιστολής. Εντύπωση μάλιστα προκαλεί το γεγονός πως ένα μεγάλο μέρος αυτών των δημοσιευμάτων είναι του ThrakiToday.com ή αποτελεί αναδημοσίευση πρωτογενούς είδησης του ThrakiToday.com, ένα μέσο που στο παρελθόν επιθετικέ προσωπικά ο ίδιος ο πρόεδρος, παραδίδοντας μαθήματα σωστής δημοσιογραφίας. Αλλά προφανώς όταν κάτι μας εξυπηρετεί είναι αλήθεια και ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και όταν δεν μας εξυπηρετεί τότε απλώς πρόκειται για λάσπη που ρίχνουν κάποιοι απλόχερα πάνω μας. Ας σοβαρευτούμε κάποια στιγμή. 

ΕΚΤΟΣ ΧΡΟΝΟΥ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η συγκέντρωση, σύσκεψη, συζήτηση ή απλώς μάζωξη φορέων που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Εργατικό Κέντρο της Ξάνθης. Στον θεματικό άξονα της συζήτησης τέθηκε η από κοινού ανάληψη πρωτοβουλιών για τη πραγματοποίηση διαδηλώσεων για την ΕΡΤ! Όπως αναφέρθηκε και κατά την ίδια την συγκέντρωση από πλευράς ορισμένων εκ των φορέων που συμμετείχαν πλέον το επίκεντρο των όποιων κινητοποιήσεων έχει φύγει από το κλείσιμο των διακοπτών της ΕΡΤ και έχει μετατοπιστεί στους ΟΤΑ, όπου επικρατεί αναβρασμός για τις εκεί απολύσεις υπαλλήλων. Μέλος του ΕΠΑΜ μάλιστα ανέφερε πως όταν απολύονταν άλλοι κλάδοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ δεν επέδειξαν τον αντίστοιχο ζήλο. Είναι αυτό που λένε καίγεται το σπίτι του γείτονα και όχι το δικό μου. 

Στο τραπέζι έπεσε η πρόταση για τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, με τους φορείς που θα συμμετάσχουν να εκφράζουν την αντίθεσή τους στο κλείσιμο της ΕΡΤ! Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση ήδη έχει προχωρήσει στη δημιουργία της νέα ΕΡΤ, με το παλαιό καθεστώς να αποτελεί παρελθόν.     

ΣΕ ΑΠΟΙΚΙΑ αθίγγανων τείνει να μεταλλαχθεί  ο χώρος στο πάρκο του Λιμνίου στην Ξάνθη. Μεταφερόμενοι από άλλες περιοχές αθίγγανοι κατασκηνώνουν εκεί, στήνοντας σκηνές, πλένοντας τα ρούχα τους στη βρύση και κρεμώντας τα στη συνέχεια στα υφιστάμενα παγκάκια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια