GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Υποδοχή των Ιερών Εικόνων Παναγίας Αρχαγγελιώτισσας και Πολιούχου της πόλης της Ξάνθης Τιμίου Προδρόμου στην Κεντρική Πλατεία

Μητροπολίτης Ξάνθης: Τα παιδιά μας δεν έφτασαν στον προορισμό του αλλά πέρασαν στην αιωνιότητα. Δέηση για το αναπάντεχο της απώλειας νέων αν...

  • Μητροπολίτης Ξάνθης: Τα παιδιά μας δεν έφτασαν στον προορισμό του αλλά πέρασαν στην αιωνιότητα.
  • Δέηση για το αναπάντεχο της απώλειας νέων ανθρώπων στην Ξάνθη

Λόγω των τελευταίων θλιβερών συμβάντων στην Μητροπολιτική μας Περιφέρεια με το αναπάντεχο της φυγής νέων ανθρώπων -μεταξύ των οποίων η φυγή νέων ανθρώπων μετά τη μεγάλη τραγωδία στα Τέμπη- και επί τη ενάρξη της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Μαρτίου 2023 στην Κεντρική Πλατεία της πόλεώς μας η υποδοχή της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Αρχαγγελιωτίσσης και του Πολιούχου Τιμίου Προδρόμου όπου τελέστηκε δέηση και εν συνεχεία η Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Του Θεού Σοφίας.

Την τελετή της υποδοχής τίμησαν με την παρουσία οι πολιτικές και πολιτειακές αρχές του τόπου, ο Διοικητής του Δ’ ΣΣ Δημόκριτος Κωνσταντάκος, ενώ τον Δήμο Ξάνθης εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης.

Παρούσα στην τελετή η Αντιδήμαρχος Ξάνθης Ειρήνη Χαριτωνίδου, ενώ διακρίναμε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης Χάρη Διαφωνίδη, τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Ηλία Ασκαρίδη, τον Πρόεδρος του ΚΚΠΑ Ξάνθης Παναγιώτη Αβροσιάδη, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης Πασχάλη Γιώρη, Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς του Στρατού και της Αστυνομίας και πλήθος κόσμου.









Δεν υπάρχουν σχόλια