GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σεισμός στην Τουρκία: Viral βίντεο με σκύλο που προσπαθούσε να προειδοποιήσει δευτερόλεπτα πριν τον σεισμό!

Αποκαρδιωτικές είναι οι εικόνες μετά τον σεισμό των 7,8 Ρίχτερ, που αναστάτωσε την Τουρκία και τη Συρία και έγινε η αιτία να χαθούν χιλιάδες...


Αποκαρδιωτικές είναι οι εικόνες μετά τον σεισμό των 7,8 Ρίχτερ, που αναστάτωσε την Τουρκία και τη Συρία και έγινε η αιτία να χαθούν χιλιάδες ανθρώπινες ζωές.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή γίνονται τιτάνιες προσπάθειες, προκειμένου να ανασυρθούν άνθρωποι κάτω από τα συντρίμμια των κτηρίων που κατέρρευσαν σαν τραπουλόχαρτα.

Ωστόσο, ανάμεσα στα συγκλονιστικά βίντεο που κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα τις δυο τελευταίες ημέρες, υπάρχει και ένα διαφορετικό από τα άλλα, το οποίο και είναι απόδειξη πως ο σκύλος αποτελεί τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου, ενώ είναι ζώο με μεγάλο ένστικτο.

Συγκεκριμένα, viral έχει γλινει βίντεο, το οποίο και αποτυπώνει ένα σκυλί να γαυγίζει επίμονα λίγο πριν τον μεγάλο σεισμό της Δευτέρας (6/2), θέλοντας να προειδοποιήσει τον κόσμο για την καταστροφή που ήταν προ των πυλών.

«Προσπάθησε να τους προειδοποιήσει για τον κίνδυνο που έρχεται πριν να χτυπήσει ο σεισμός. Αυτά είναι δώρα του Θεού στους ανθρώπους και θα πρέπει να τα εκτιμούμε περισσότερο» αναφέρεται στη λεζάντα του βίντεο που έχει γίνει viral.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια