GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σεισμός στην Τουρκία: Αναχωρεί και δεύτερο C-130 με άνδρες της ΕΜΑΚ

Και δεύτερο C-130 πρόκειται να αναχωρήσει, εντός της ημέρας, με προορισμό την Τουρκία, προκειμένου να συνδράμει στις εκεί προσπάθειες των σω...


Και δεύτερο C-130 πρόκειται να αναχωρήσει, εντός της ημέρας, με προορισμό την Τουρκία, προκειμένου να συνδράμει στις εκεί προσπάθειες των σωστικών συνεργείων.

Η δεύτερη αποστολή, που φεύγει από τη χώρα, σύμφωνα με την ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας, θα αποτελείται από 15 άνδρες της ΕΜΑΚ, 3 γιατρούς και έναν σκύλο και αναμένεται στη γειτονική χώρα μέχρι το μεσημέρι.

Την είδηση μετέδωσε η Χριστίνα Κοραή, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega.

Περιμένει μεγάλο σεισμό ο Τσελέντης

Τη βεβαιότητά του για τη συνέχεια της έντονης σεισμικής δραστηριότητας στην Τουρκία εξέφρασε ο Άκης Τσελέντης.

Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, εκτίμησε για τους σεισμούς στην Τουρκία: «Σίγουρα τις επόμενες ώρες θα έχουμε έναν ισχυρό μετασεισμό, πάνω από 6,5 Ρίχτερ».

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» το πρωί της Τετάρτης (8/2) ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκης Τσελέντης, μεταξύ άλλων τόνισε καθησυχαστικά για το κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει η έντονη σεισμική δραστηριότητα την Ελλάδα:

«Ο σεισμός έγινε στο ρήγμα της ανατολικής Ανατολίας το οποίο δεν έχει καμία σχέση με της βόρειας Ανατολίας που φτάνει στο βόρειο Αιγαίο.

Δεν έχουμε κανένα θέμα.

  • Ο σεισμός στην Τουρκία μπορεί να επηρεάσει την Κύπρο αλλά δεν ανησυχούμε πολύ.
  • Θα γίνει στη θάλασσα και ο δομικός ιστός του νησιού είναι άψογος».


Δεν υπάρχουν σχόλια