GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Έβρος-Θάνατος 28χρονης: Τα σημάδια που οδηγούν στην αυτοκτονία

Στην υπόθεση θανάτου της 28χρονης στο Τυχερό Έβρου, η οποία βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος της, οι έρευνες τω...


Στην υπόθεση θανάτου της 28χρονης στο Τυχερό Έβρου, η οποία βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος της, οι έρευνες των αστυνομικών οδηγούνται στο συμπέρασμα ότι – κατά πάσα πιθανότητα – πρόκειται για αυτοκτονία.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το μοιραίο τραύμα στην καρδιά από μαχαίρι είχε γίνει χωρίς να σκιστεί η μπλούζα της 28χρονης. Επιπλέον, η γυναίκα έφερε σημάδια στους καρπούς των χεριών της, με αξιωματικούς να εκτιμούν πως πιθανότατα τα προκάλεσε η ίδια, σε μια προσπάθεια να κόψει τις φλέβες της. Όλα, όμως, θα ξεκαθαρίσουν από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου στην εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου, η κοπέλα πήγε στο σημείο που βρέθηκε με το μηχανάκι της, με το οποίο έπεσε στην χαράδρα. Όπως όλα δείχνουν, είχε καρφωμένο το μαχαίρι στην καρδιά της, καθώς οδηγούσε, και πριν πέσει στην χαράδρα από την οποία ανασύρθηκε νεκρή.

Τα σημάδια που υποδηλώνουν αυτοκτονία, ήταν 4-5 χαρακιές στον καρπό, πληγές από μαχαίρι στο άλλο χέρι, αίμα στο μηχανάκι, αλλά και το μαχαίρι στην καρδιά και αργότερα κατέληξε στον γκρεμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια