GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σε Ροδόπη και Ηράκλειο Κρήτης υποψήφιος ο Τσίπρας!

Παρέλαση αρχηγών στα ψηφοδέλτια για τη Θράκη, αφού μετά τους Μητσοτάκη και Ανδρουλάκη, τώρα και ο Αλέξης Τσίπρας, Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, βλέπε...


Παρέλαση αρχηγών στα ψηφοδέλτια για τη Θράκη, αφού μετά τους Μητσοτάκη και Ανδρουλάκη, τώρα και ο Αλέξης Τσίπρας, Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, βλέπει μία απο τις έδρες του στην περιοχή μας και δη στην Κομοτηνή.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, που έρχονται απο τον στενό πυρήνα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Τσίπρας, φέρεται να σηκώνει το “γάντι” της πολιτικής αναβάθμισης της Θράκης τόσο απο την κυβέρνηση όσο και απο τον κ. Ανδρουλάκη, και να μπαίνει μπροστά σε ένα ψηφοδέλτιο ενός νομού με ισχυρή παρουσία της Μουσουλμανικής Μειονότητας, απο την οποία στις προηγούμενες δύο εκλογικές αναμετρήσεις, του 2015 και του 2019 πήρε πολύ υψηλό ποσοστό εκλογικής δύναμης.

Αν και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αρχικά δεν είχε σκοπό να πολιτευτεί στη Θράκη, θεωρώντας δεδομένη την ισχύ που έχει με τους εκλεγμένους του Βουλευτές απο τη Μειονότητα σε Ξάνθη και Ροδόπη, εντούτοις τώρα εκτιμά ότι η παρουσία των άλλων δύο αρχηγών σε όμορους νομούς και με δεδομένο το γεωπολιτικό ενδιαφέρον των ΗΠΑ σε όλη την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης, θα ήταν ατόπημα να μην εκπροσωπηθούν δυναμικά και οι χριστιανικοί ψήφοι στο κόμμα του, που εκεί πάσχει λόγω αδύναμων υποψηφίων πολιτευτών σε αντίθεση με Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα ο κ. Τσίπρα – όπως εξηγεί σε στενούς του συνεργάτες – καθιστά σαφές ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να μείνει στο εκλογικό παιχνίδι της Θράκης πάση θυσία και όχι μόνο με μειονοτικές ψήφους…”

Για το θέμα αυτό, θα υπάρξουν οριστικές αποφάσεις μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, αφού πλέον ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προσδιόρισε ότι οι εθνικές εκλογές θα διεξαχθούν ανάμεσα σε Απρίλιο και Μάϊο και άρα οι εκλογικοί μηχανισμοί των κομμάτων έχουν τεθεί σε εκλογική επιφυλακή.




















Δεν υπάρχουν σχόλια