GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μπορεί το κόμμα της ΝΔ να στηριχθεί στον Σ. Τσιλιγγίρη; Θα καταφέρει η ΝΔ να κρατήσει την έδρα στην Ξάνθη!!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ επειδή και αυτός αντιλαμβάνεται ότι οι προσωπικοί ψήφοι του Ζειμπέκ «τελειώνουν» και του μένουν μόνο οι «υποχρεωτικοί», θα τα παίξε...


Ο ΣΥΡΙΖΑ επειδή και αυτός αντιλαμβάνεται ότι οι προσωπικοί ψήφοι του Ζειμπέκ «τελειώνουν» και του μένουν μόνο οι «υποχρεωτικοί», θα τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να κρατήσει την έδρα και φυσικά να την αυξήσει και δεν θα διστάσει να συμμαχήσει ακόμη και με τον τελευταίο που θα μπορούσε να ενισχύσει την απόφασή του να διπλασιάσει την έδρα του.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο πρώην υπουργός Γιαννακίδης, προσπαθεί να συμπληρώσει το «έλλειμα» του σε μειονοτικούς ψήφους συμμαχώντας ακόμη και με δεξιά «στηρίγματα».

Από την άλλη, η υποψηφιότητα του Ανδρουλάκη στην Ξάνθη, είναι βέβαιο ότι θα «σιγουρέψει» την έδρα του το ΠΑΣΟΚ. Μετά την εκλογή του Ανδρουλάκη στην Ξάνθη κανένας δεν γνωρίζει αν θα την παραχωρήσει σε κάποιον από τους συνυποψηφίους ή θα την κρατήσει για να «καθαρίσει» το πολιτικό τοπίο στον χώρο του ΠΑΣΟΚ στον νομό.

Η εικόνα όπως εμφανίζεται αυτή την στιγμή στην ΝΔ Ξάνθης, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των τοπικών κομματικών στελεχών, σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη.

Με δεδομένο ότι δεν έχει κλείσει γερό μειονοτικό υποψήφιο και έναν βουλευτή εν ενεργεία ο οποίος θεωρεί ότι με το να παρίσταται στις κοπές πίτας παράγει πολιτικό έργο, μάλλον το κόμμα πρέπει να προβληματίζεται.

Τα θεσμικά στελέχη της ΝΔ και το θεωρητικά πρωτοκλασάτο τον δήμαρχο της Ξάνθης Μ. Τσέπελη, στην προχθεσινή του επίσκεψη ο Πρωθυπουργός με την μη επίσκεψη του στο δημαρχείο, αποδεικνύουν ότι βουλευτής και δήμαρχος μητροπολιτικού δήμου της Ξάνθης, έχουν στείλει αρνητικά μηνύματα στον Πρωθυπουργό.

Ο «μπροστάρης» βουλευτής τα τρισίμηση χρόνια στην έδρανα των κυβερνητικών βουλευτών δεν προσέφερε κάτι ιδιαίτερο στην Ξάνθη και ακόμη δεν κοινώνησε το αποτέλεσμα της διακομματικής επιτροπής, στο κομμάτι που αφορά την ανάπτυξη της Ξάνθης και μάλλον στο παραπέντε έκανε την γκάφα του με την επαναλειτουργία της αστυνομικής σχολής στην Ξάνθη.

Το ερώτημα παραμένει. Θα καταφέρει ο Σ. Τσιλιγγίρης να κρατήσει την έδρα της ΝΔ στην Ξάνθη;

Ο Κ. Μητσοτάκης θα θυσιάσει την έδρα για τον ΣΥΡΙΖΑ;

Καυτά ερωτήματα που δεν τίθεται στο παραπέντε της προεκλογικής περιόδου αλλά από τους Ξανθιώτες ψηφοφόρους ακούγονται τα «μουρμουρητά» από την πρώτη στιγμή που ορκίστηκε βουλευτής ο Σ. Τσιλιγγίρης.

Θα καταφέρουν τα στελέχη της παρέας του Μ. Τσέπελη, ο Χ. Μέτιος και η τοπική ΔΕΕΠ παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες που κάνει, να στηρίξουν τον βουλευτή;

Αυτός θέλει να στηριχθεί ή κρίνει ότι ο βουλευτικός του κύκλος τελειώνει;

Εκτός αν ο Κ. Μητσοτάκης στο πάρα πέντε βάλλει στο τοπικό ψηφοδέλτιο ένα άλογο «κούρσας» και ανατρέψει το κλίμα αμφιβολίας που επικρατεί στην γαλάζια παράταξη σε ολόκληρο το Νομό Ξάνθης.

































Δεν υπάρχουν σχόλια