GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Φώτης Καραλίδης: Θα πάρω την έδρα του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη!

Τη σιγουριά του, ότι θα πάρει την έδρα του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη ως υποψήφιος Βουλευτής, εκφράζει στο Θρακικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρώην Αντιπε...


Τη σιγουριά του, ότι θα πάρει την έδρα του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη ως υποψήφιος Βουλευτής, εκφράζει στο Θρακικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Φώτης Καραλίδης, επι πολλά χρόνια στέλεχος του Κινήματος.

Οπως σημειώνει, “η επαφή μου με την επιτροπή επιλογής προσώπων για το ψηφοδέλτιο έχει ολοκληρωθεί και πλέον ετοιμάζεται το επιτελείο μου, όπου και θα ρίξουμε βάρος στα θέματα που απασχολούν το νομό μας και φυσικά στην επιτυχή εκλογική διαδικασία για το Κίνημα”.

Για τον κ. Καραλίδη, σημαντικό είναι “το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο να μην χάσει τις δυνάμεις του, αλλά να τις αυξήσει στο νομό και στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης…” ενώ πιστεύει ότι τελικώς δεν θα είναι συνυποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Νομού ο Πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης.

Τέλος ο κ. ξεκαθαρίζει ότι “το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη πολιτική επιλογή που με συνέπεια έχει υπηρετήσει όλα αυτά τα χρόνια τη χώρα και τη Θράκη, έχει βάλλει πλάτη στα δύσκολα, ποτέ δεν υπέκυψε σε πολιτικούς ή άλλους εκβιασμούς και πως τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου, θα βγάλουμε απο την πολιτική απομόνωση την Ξάνθη και τη Θράκη, που τώρα ως επαίτες ψάχνουν λύση στα προβλήματά μας. 

Ολα όσα δρομολογήσαμε τόσα χρόνια, πήγαν χαμένα απο προηγούμενες κυβερνήσεις και όλα τα έργα που έχουν σηματοδοτήσει τη Θράκη και την Αν. Μακεδονία έχουν τη σφραγίδα “ΠΑΣΟΚ”. Γι’ αυτό καλώ τους Ξανθιώτες να συστρατευτούν στην μόνη σίγουρη και έμπιστη πολιτική επιλογή που είναι το ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής και φυσικά γύρω απο το πρόσωπό μου, διότι έχω αποδείξει ότι με ακολουθεί η συνέπεια λόγων και πράξεων.” 



















Δεν υπάρχουν σχόλια