GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γύρισαν την πλάτη στη γιορτή μίσους και εκδίκησης οι κάτοικοι του Ιάσμου

Ενα ηχηρό “ΟΧΙ” είπαν χθές βράδυ στον υπο καθαίρεση δήμαρχο Ιάσμου Οντέρ Μουμίν στην γιορτή μίσους και εκδίκησης που διοργάνωσε στην κεντρικ...


Ενα ηχηρό “ΟΧΙ” είπαν χθές βράδυ στον υπο καθαίρεση δήμαρχο Ιάσμου Οντέρ Μουμίν στην γιορτή μίσους και εκδίκησης που διοργάνωσε στην κεντρική πλατεία του χωριού, για να υποδεχθεί τον νέο έτος!

Μετά τα όσα έκανε ο άνθρωπος που έσπειρε τη διχόνοια στον ιστορικό Δήμο του Νομού Ροδόπης, λογικό ήταν, όχι μόνον οι κατατρεγμένοι χριστιανοί κάτοικοι, αλλά και οι μουσουλμάνοι, να γυρίσουν την πλάτη σε μία διοργάνωση που έγινε για να καλύψει το πολιτικό και ουσιαστικό κενό του Οντέρ Μουμιν, που ψάχνει καταφύγιο για να επιβιώσει απέναντι στη γενική απόρριψη που βιώνει μετά τα απανωτά λάθη που προέβη όλους τους προηγούμενους μήνες.

Στο προσκλητήριο – απειλή που απηύθυνε ο κατά τα άλλα “δημοκρατικός” και “ειρηνικός” δήμαρχος Ιάσμου, ανταποκρίθηκαν ελάχιστοι νέοι απο το δήμο του, μόνον μουσουλμάνοι και οι οποίοι αποχώρησαν και πολύ γρήγορα απο το χώρο που είχε στηθείο η εξέδρα της πολύγλωσσης ορχήστρας!

Αξίζει να σημειωθεί ότι εντός της εβδομάδας αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας και Θράκης, η οποία κατ’ εντολή του Υπουργού Εσωτερικών κ. Βορίδη ανέλαβε τη διερεύνηση των νομικών ευθυνών του δημάρχου Ιάσμου για κατάχρηση εξουσίας εις βάρος αιρετών και προϊσταμένων υπηρεσιών και απλών υπαλλήλων, τους οποίους απέλυσε παρανόμως με την ανυπόστατη αιτιολογία “ότι είναι μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης FETO”, κάτι που δεν αποδέχεται ούτε η Ελλάδα, ούτε η Ευρωπαϊκή Ενωση, παρα μόνο η Τουρκία και ο Πρόεδρός της Ερντογάν, του οποίου φανατικός οπαδός είναι ο υπόλογος δήμαρχος.


Δεν υπάρχουν σχόλια