GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΣΟΚ στον μηχανοκίνητο αθλητισμό: Νεκρός ο ken Block σε δυστύχημα με snowmobile

Μια δυσάρεστη είδηση για τον μηχανοκίνητο παγκόσμιο αθλητισμό, επιφύλασσε ο ερχομός του 2023 , καθώς όπως έγινε γνωστό, ο διάσημος οδηγός αγ...


Μια δυσάρεστη είδηση για τον μηχανοκίνητο παγκόσμιο αθλητισμό, επιφύλασσε ο ερχομός του 2023 , καθώς όπως έγινε γνωστό, ο διάσημος οδηγός αγώνων ράλι Ken Block σκοτώθηκε σε δυστύχημα. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ομάδα του ο επαγγελματίας οδηγός, ράλι Κεν Μπλοκ ο οποίος ήταν γνωστός για τα παράτολμα ακροβατικά του με το τιμόνι, πέθανε σε ηλικία 55 ετών μετά από ατύχημα με snowmobile, όταν αυτό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τον καταπλάκωσε.  

Με τη βαθύτατη λύπη μας μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Ken Block απεβίωσε σήμερα σε ατύχημα με snowmobile», ανέφερε η ομάδα του Hoonigan Racing σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο Instagram τη Δευτέρα. «Ο Κεν ήταν ένας οραματιστής, ένας πρωτοπόρος, ένα είδωλο. Και το πιο σημαντικό, ένας πατέρας και σύζυγος. 

Θα μας λείψει απίστευτα», σημειώνει. Το ατύχημα συνέβη στην Γιούτα. Το τοπικό γραφείο του σερίφη δήλωσε ότι ο Μπλοκ οδηγούσε σε μια απότομη πλαγιά όταν το snowmobile του αναποδογύρισε και προσγειώθηκε πάνω του. «Ανακηρύχθηκε νεκρός στον τόπο του ατυχήματος από τα τραύματα που υπέστη στο ατύχημα», αναφέρει το γραφείο του σερίφη. 

Ο επαγγελματίας οδηγός οδηγούσε μαζί με μια ομάδα ωστόσο ήταν μόνος του όταν συνέβη το δυστύχημα. Έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του στους αγώνες ράλι το 2005, ο Μπλολ ανακηρύχθηκε «Rookie of the Year» στο πρωτάθλημα Rally America. Αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και κέρδισε πολλά μετάλλια στο ράλι-κρος στα X Games. Ήταν επίσης συνιδρυτής της εταιρείας αθλητικών ειδών DC Shoes και παραγωγός της σειράς Gymkhana, στην οποία οδηγούσε σε επικίνδυνες πίστες και διαδρομές με εμπόδια. 

Η σειρά συγκέντρωσε εκατομμύρια προβολές στο YouTube. 






Δεν υπάρχουν σχόλια