GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τσέπελης στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης: Με ξέρετε Σάββα όλοι σας, εγώ είμαι ... με όλους! 33 χρόνια με τον εαυτό του!

  Από τη μια πήρε... «χεράκι» την Πρόεδρο του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης Δέσποινα Χατζηφωτιάδου «εκλιπαρώντας» τον Κυριάκο για μια... φωτογ...

 


Από τη μια πήρε... «χεράκι» την Πρόεδρο του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης Δέσποινα Χατζηφωτιάδου «εκλιπαρώντας» τον Κυριάκο για μια... φωτογραφία και επίσκεψη στο Δημαρχείο κι από την άλλη, κυνική ομολογία! Εγώ είμαι με όλους ... 33 χρόνια! Με την εξουσία..! Σημασία όμως δεν του έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γιατί "ξέρει" τι σημαίνει....Τσέπελης!

Την γνωστή απάντηση που είχε δώσει στον Περιφερειακό σύμβουλο Ξάνθης Μιχάλη Αμοιρίδη και στην βασιλόπιτα της Π.Ε Ξάνθης πριν λίγα χρόνια επί Κώστα Ζαγναφέρη μπροστά μάλιστα στις κάμερες του Xanthi channel όταν «έτρεχε» παντού και «ντρέπονταν» οι περισσότεροι να καθίσουν δίπλα του, επανέλαβε ο Δήμαρχος Τσέπελης στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Κυριακής για την κάλυψη της θέσης του γραμματέα μετά την διαγραφή της Ειρήνης Χαριτωνίδου από την παράταξη «ΞΑΝΘΗ για όλους».

Συγκεκριμένα ο ίδιος Τσέπελης που «χρησιμοποίησε» και την δικηγόρο του Δέσποινα Χατζηφωτιάδου με τον θεσμικό ρόλο της Προέδρου του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης κρατώντας την μάλιστα και από το... χεράκι (!) μαζεύοντας τους αντιδημάρχους και τα στελέχη του για να... υποδεχτούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο δημαρχιακό μέγαρο (σ.σ. Ενώ αυτός τους σνόμπαρε ανοιχτά...), επανάλαβε και στο δημοτικό συμβούλιο τον εαυτό του!

Συγκεκριμένα όταν ο επικεφαλής των «4» και της δημοτικής παράταξης «ΞΑΝΘΗ για όλους» Σάββας Μελισσόπουλος τον ρώτησε ευθέως «ποιος είναι τελικά ο αληθινός Τσεπελης αυτός που το 2017 ήταν με τον Συριζα; ή αυτός που το 2023 το παίζει με την Νέα Δημοκρατία;» πήρε απάντηση: «με ξέρεις Σάββα, με ξέρετε όλοι σας, εγώ είμαι με όλους» και φυσικά άφησε άφωνους τους πάντες. Και πρωτίστως τους... «δικούς» που τον... ξέρουν!


Υπενθυμίζω ότι ο Πρωθυπουργός στη Ξάνθη αγνόησε εντελώς τον Δήμαρχο Τσέπελη και δεν μπήκε καν στο Δημαρχείο Ξάνθης καθώς γνωρίζει τι "συμβαίνει" στη Ξάνθη, ενώ είχε θερμές φωτογραφίες και ασπασμούς με τον Φάνη Παπαδάκη, πρώτο σε σταυρούς στον Διδασκαλικό σύλλογο Ξάνθης και μέλος της ΔΑΚΕ (δημοτικό σύμβουλο του Σάββα Μελισσόπουλου) και έκανε και διάλογο μάλιστα μαζί του, «πως από τα Χανιά βρέθηκε στη Ξάνθη και τον τελευταίο να δηλώνει... «Ερωτικός Μετανάστης κύριε Πρόεδρε αλλά Πάντα Μητσοτάκης», ενώ έβγαλε με χαμόγελο φωτογραφία και με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ και πρώην Αντιπρόεδρο της ΝΟΔΕ Πασχάλη Λύρατζη. (σ.σ.Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα μιλάν μόνα τους...)

Δεν υπάρχουν σχόλια