GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πως να βρείτε το στυλ σας σε ρούχα

Υπάρχουν τόσες επιλογές σε ρούχα και τόσα στυλ ρούχων, αλλά είναι πολύ δύσκολο να βρείτε ποιο ταιριάζει σε εσάς! Αν προσπαθείτε να βρείτε το...


Υπάρχουν τόσες επιλογές σε ρούχα και τόσα στυλ ρούχων, αλλά είναι πολύ δύσκολο να βρείτε ποιο ταιριάζει σε εσάς! Αν προσπαθείτε να βρείτε το στυλ σας σε ρούχα, αλλά δεν ξέρετε πως να το κάνετε, παρακάτω θα βρείτε κάποιες συμβουλές για να βρείτε το προσωπικό σας στυλ ρούχων.

  • Δείτε τι έχετε ήδη στην ντουλάπα σας

Είναι πολύ σημαντικό για να βρείτε το προσωπικό σας στυλ σε ρούχα, να ρίξετε πρώτα μία ματιά στα ρούχα που υπάρχουν στην ντουλάπα σας.

Σκεφτείτε με ποια από αυτά νιώθετε άνετε όταν τα φοράτε, ποια αποφεύγετε να φοράτε, αν σας αρέσουν τα στενά ή τα φαρδιά ρούχα και αν σας αρέσουν τα πολύχρωμα ή τα μονόχρωμα ρούχα.

Όταν κατασταλάξετε στο ποια ρούχα προτιμάτε, εστιάστε σε αυτά και προσπαθήστε να βρείτε παρόμοια, για να επεκτείνετε την ντουλάπα σας.

  • Ξεφυλλίστε περιοδικά μόδας

Ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε έμπνευση, είναι να ξεφυλλίσετε διάφορα περιοδικά μόδας. Δεν είναι ανάγκη να τα διαβάσετε, αλλά αρκεί μόνο να δείτε τις εικόνες και να βρείτε τι είδους ρούχα σας αρέσουν.

Σκεφτείτε ποια γυναικεία παντελόνια σας αρέσουν, μήπως σας αρέσουν τα ιδιαίτερα γυναικεία πουκάμισα, ποιες μπλούζες σας ταιριάζουν, αν προτιμάτε τα πουλόβερ, τα ζιβάγκο και όλα τα σχετικά.

  • Ψάξτε για ιδέες στο διαδίκτυο

Μία ακόμα καλή πηγή για να πάρετε έμπνευση, είναι το διαδίκτυο. Αν απλά αναζητήσετε “γυναικεία ρούχα” ή “στυλ ρούχων” ή κάτι σχετικό, σίγουρα θα εμφανιστούν πάρα πολλά άρθρα και πάρα πολλές φωτογραφίες, για να δείτε ποιο στυλ ρούχων σας εκφράζει περισσότερο και θα θέλατε να δοκιμάσετε.

  • Δοκιμάστε ρούχα σε μαγαζιά

Ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να βρείτε το προσωπικό σας στυλ, είναι να πάτε σε διάφορα καταστήματα ρούχων και να δοκιμάσετε ρούχα στα δοκιμαστήρια.

 Πάρτε αρκετά ρούχα μαζί σας και όποτε δοκιμάζετε το κάθε ένα, εξετάστε το στον καθρέπτη και κρίνετε αν είναι κοντά στο στυλ που ψάχνετε, αν είναι μακριά ή αν είναι ακριβώς στο στυλ που ψάχνετε.

  • Ρωτήστε κάποιον την γνώμη του

Για να βρείτε το στυλ σας σε ρούχα, πρέπει κατά κύριο λόγο να βασιστείτε στην προσωπική σας κρίση, αλλά το να πάρετε άλλη μία γνώμη καλό θα κάνει.

Ζητήστε από κάποιον που εμπιστεύεστε την γνώμη του, να πει ποια ρούχα σας ταιριάζουν και ποια δεν σας ταιριάζουν τόσο.

Μπορείτε κιόλας να πάρετε αυτό το άτομο μαζί σας όποτε πάτε για ψώνια και να του ζητήσετε να διαλέξετε ρούχα μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια