GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αν αγαπάς το σώμα σου θα το αγαπήσουνε και οι άλλοι… Το συναίσθημα μεταφέρεται

Το Αμερικανικό περιοδικό Body Image πραγματοποίησε μία έρευνα που σκοπό είχε να αποκαλύψει ποια άτομα έχουν περισσότερη τύχη στον έρωτα.


Το Αμερικανικό περιοδικό Body Image πραγματοποίησε μία έρευνα που σκοπό είχε να αποκαλύψει ποια άτομα έχουν περισσότερη τύχη στον έρωτα.

Σύμφωνα με αυτή, τα άτομα που αγαπούν το σώμα τους απολαμβάνουν πολλές περισσότερες επιτυχίες στην αγάπη.

«Το αίσθημα του ανικανοποίητου για το σώμα μας και η ανησυχία συνδέονται με την έλλειψη αυτοελέγχου», δήλωσε ο Ντέιβιντ Φρέντερικ, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Chapman.

Σύμφωνα με το Περουβιανό περιοδικό Viú, η έρευνα αποκάλυψε επίσης πως μόνο το 24% των ανδρών και το 20% των γυναικών είναι απολύτως ικανοποιημένοι με την εμφάνισή τους, ενώ αντιθέτως οι μισοί από όσους συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν «ελάχιστα ικανοποιημένοι».

Μπορεί να μην υπήρχε ερώτηση αν οι ικανοποιημένοι με το σώμα τους έχουν καλύτερη τύχη στον έρωτα αλλά αναμφισβήτητα δεν μπορούμε να απολαύσουμε με ηρεμία τις σχέσεις μας αν δεν νιώθουμε άνετα και καλά με την εικόνα μας.

Είναι πολύ πιθανόν αν είμαστε ευχαριστημένοι με τον εαυτό μας, αυτό να το μεταφέρουμε και στον σύντροφό μας. Αν οι σύντροφοί σας, σας ακούνε συνεχώς να διαμαρτύρεστε πως είστε χοντροί ή πως δεν σας αρέσει αυτό κι εκείνο στο σώμα σας, θα κουραστεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια