GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αλεξανδρούπολη: «Έκρυβαν το παιδί, του έκαναν πλύση εγκεφάλου» κατηγορεί τη νονά η μητέρα!

  Να πάρουν πίσω το παιδί τους από τη νονά του και την κόρη της προσπαθούν δύο γονείς στην Αλεξανδρούπολη.

 


Να πάρουν πίσω το παιδί τους από τη νονά του και την κόρη της προσπαθούν δύο γονείς στην Αλεξανδρούπολη.

Για το απίστευτο περιστατικό που έχει απασχολήσει τις δικαστικές αρχές, τοποθετήθηκε η μητέρα της 7χρονης η οποία κατηγόρησε τη νονά και την κόρη της πως έκρυβαν το παιδί και του έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου!

Υπενθυμίζεται πως η Δικαιοσύνη καλείται να αντιμετωπίσει μια ιδιαίτερη περίπτωση, στην οποία οι γονείς φέρεται να έδωσαν το παιδί τους για υιοθεσία στη νονά του και τώρα το ζητούν πίσω.

Όπως υποστηρίζουν σχετικά, η νονά εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη τους προς αυτήν όταν της έδωσαν να φροντίζει το παιδί.

Εκείνη με τη σειρά της κατηγορεί τους γονείς για παραμέληση και με αφορμή αυτό προσέφυγε στη Δικαιοσύνη και κέρδισε την επιμέλεια του παιδιού.

Όπως ισχυρίζονται η 75χρονη νονά και η 52χρονη κόρη, έχουν την επιμέλεια του παιδιού από το 2006, όταν το παιδί ήταν ενός έτους και όχι τα τελευταία 2 χρόνια όπως ισχυρίζονται οι γονείς.

«Δεν υπάρχει καμία αρπαγή»

Όπως μετέφερε σχετικά η μητέρα του 7χρονου κοριτσιού, η νονά του και η κόρη της… «έχουν κάνει στο παιδί πλύση εγκεφάλου και πάνω που πηγαίναμε Αλεξανδρούπολη δεν μας άφηναν, το παιδί το έκρυβαν από πίσω τους…».

Μάλιστα τόνισε πως τα άλλα τέσσερα παιδιά αναζητούν την αδερφή τους και πως η ίδια δεν έχει χαρτιά υιοθεσίας.

Η δικηγόρος της νονάς της 7χρονης μετέφερε πως εκείνη έχει την επιμέλεια του κοριτσιού, επτά ολόκληρα χρόνια και σημειώνει πως το παιδί έχει στιγματιστεί:

«Υπάρχει αμετάκλητο απαλλακτικό βούλευμα για την πελάτισσά μου αναφορικά με το αδίκημα της αρπαγής. Δεν υπάρχει κανενός είδους αρπαγή».

Δεν υπάρχουν σχόλια