GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ… ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ!

Κι ενώ η Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου Ξάνθης έχει λοιπόν τόσο εξαίρετους γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, στην ουσία δεν «αφήνουν» ...


Κι ενώ η Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου Ξάνθης έχει λοιπόν τόσο εξαίρετους γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, στην ουσία δεν «αφήνουν» τους δυο εξαίρετους Ορθοπεδικούς γιατρούς να κάνουν εγχειρήσεις και ΤΑΚΤΙΚΑ ιατρεία… λόγω έλλειψης κονδυλίων!!!

Κάτι για το οποίο και βέβαια δεν ευθύνεται η διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης Έλενα Ροφαέλα, δεν μπορεί να κάνει όμως κάτι, αφού είναι θέμα κεντρικής ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ  βούλησης και απόφασης. 

(σ.σ. Αλήθεια, ο εξαίρετος άνθρωπος και πετυχημένος κατά την άποψή μας Υπουργός Υγείας Θανάσης Πλεύρης που αγαπάει τη Ξάνθη, πότε θα επισκεφθεί την περιοχή μας;)

Για το λόγο αυτό λοιπόν απευθυνόμαστε στον  κ. Θανάση Πλεύρη και ως Ξάνθη δεν ζητούμε αλλά ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από το Υπουργείο Υγείας, να ΑΥΞΗΘΕΙ ο προϋπολογισμός για να μπορούν να γίνουν τακτικά ιατρεία στην εξαίρετη ΟΡΘΟΕΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ του Νοσοκομείου από τους δύο άριστους γιατρούς που διαθέτει, δηλαδή τον διευθυντή Αθανάσιο Κούκο και τον χειρούργο γιατρό Ιωάννη  Κουτρούμπα για να βοηθηθούν οι ασθενείς και να μην ταλαιπωρούνται ή γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης από τα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ των μεγαλογιατρών της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.

Αυτά για σήμερα για το συγκεκριμένο θέμα κύριε Πλεύρη…

Π.Π.

(σ.σ. Εκτός κύριε Πλεύρη αν υπάρχουν κάποια ισχυρά ιδιωτικά συμφέροντα ορθοπεδικών μεγαλογιατρών και… ιδιωτών μεσαζόντων που δεν επιτρέπουν κάτι τέτοιοι και φέρνουν «εμπόδια», γιατί λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε πως λειτουργεί το σύστημα… για τις Ορθοπεδικές (και χειρουργικές) κλινικές! Κι έχω και προσωπική εμπειρία ειδικά για το συγκεκριμένο θέμα… 

Δεν υπάρχουν σχόλια