GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γιατί ΚΥΡΙΕ ΠΛΕΥΡΗ; Δεν δίνεις λεφτά να γίνουν εγχειρήσεις στην Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου Ξάνθης

Να αυξηθεί ο προϋπολογισμός της Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ξάνθης, ώστε γίνονται τακτικά ιατρεία και να μην αναγκάζονται οι Ξανθιώ...


Να αυξηθεί ο προϋπολογισμός της Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ξάνθης, ώστε γίνονται τακτικά ιατρεία και να μην αναγκάζονται οι Ξανθιώτες να ταλαιπωρούνται, ή να γίνονται ...«πάσο» στους ιδιώτες μεγαλογιατρούς για εγχειρίσεις και παρεμβάσεις!!!  Και ειδικά αυτοί που δεν έχουν λεφτά!

  • ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ;

*Έχουμε εξαιρετικούς γιατρούς, η Ορθοπεδική κλινική του Νοσοκομείου Ξάνθης, είχε πάντα παράδοση και ταλαιπωρούνται οι ασθενείς  και ειδικά αυτοί ου δεν έχουν λεφτά να πληρώσουν τους ιδιώτες μεγαλογιατρούς με το να μην γίονται εγχειρήσεις και τακτικά ιατρεία!

Είναι γνωστό το οξύ πρόβλημα που υπάρχει πλέον για την ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ του Νοσοκομείου Ξάνθης που κάποτε ήταν ίσως η καλύτερη κλινική του Νοσοκομείου Ξάνθης με τρομερούς ορθοπεδικούς γιατρούς, πολλοί από τους οποίους είτε συνταξιοδοτήθηκαν, είτε άνοιξαν ΙΧ ιατρεία!

Όπως είναι γνωστό βέβαια (σ.σ. Και στον Υπουργό Υγείας κ.Πλεύρη), ότι η μη σωστή λειτουργίας μιας Χειρουργικής ή Ορθοπεδικής κλινικής ενός Νοσοκομείου δεν ταλαιπωρεί απλά τους ασθενείς, αλλά στην ουσία ΕΥΝΝΟΕΙ σχεδόν αδίστακτα δεκάδες ασθενείς  που να αναγκάζονται να καταφεύγουν στο Διαβαλκανικό ή σε ιδιώτες γιατρούς για να χειρουργηθούν έναντι χιλιάδων ευρώ!!! (σ.σ. Όσοι έχουν βέβαια... Και αν δεν έχεις;).

Τρανό παράδειγμα λοιπόν αποτελεί η ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ του Νοσοκομείου Ξάνθης με διευθυντή έναν εξαίρετο Ορθοπεδικό γιατρό τον κ. Αθανάσιο Κούκο και έναν επίσης ορθοπεδκό φοβερό γιατρό με μεγάλη εμπειρία μάλιστα και σε Νοσοκομεία της Γερμανίας, τον κ.Ιωάννη Κουτρούμπα που ναι μεν υπηρετεί αυτήν τη στιγμή στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, κάνει ωστόσο εφημερίες 1-2 ημέρες την εβδομάδα στην Ορθοπεδική Κλινική Ξάνθης και ζήτησε να μετατεθεί εδώ, όπου βρίσκεται και η οικογένειά του!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια