GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αυτοκτονία 14χρονου: Ερευνάται η συμμετοχή του στο TikTok Blackout Challenge

  Την αυτοκτονία ενός 14χρονου αγοριού στα Κάτω Πατήσια εξετάζουν οι Αρχές από την Παρασκευή (13/5), προσπαθώντας να ξετυλίξουν το κουβάρι α...

 


Την αυτοκτονία ενός 14χρονου αγοριού στα Κάτω Πατήσια εξετάζουν οι Αρχές από την Παρασκευή (13/5), προσπαθώντας να ξετυλίξουν το κουβάρι αυτής της τραγικής υπόθεσης.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο έφηβος βρέθηκε απαγχονισμένος στο δωμάτιό του από τους γονείς τους, οι οποίοι κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ, αν και ήταν ήδη αργά.

Ο 14χρονος ήταν αθλητής στο Παγκράτιο, ενώ θα συμμετείχε και σε αγώνες το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Όπως έγινε γνωστό, πληροφορίες γύρω από την υπόθεση κάνουν λόγο για συμμετοχή σε «παιχνίδι» του TikTok, που φέρεται να έχει οδηγήσει ήδη αρκετά παιδιά στον θάνατο, με τις Αρχές να ερευνούν αν ο άτυχος νέος συμμετείχε στο TikTok Blackout Challenge.

Στο συγκεκριμένο «παιχνίδι», πολλοί έφηβοι προκαλούν ασφυξία στον εαυτό τους μέχρι να χάσουν τις αισθήσεις τους, και , στη συνέχεια, ανεβάζουν το βίντεο στα social media.

Σύμφωνα με τον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρο Μπαλάσκα, την υπόθεση ανέλαβε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ έχει ήδη υποβληθεί και μήνυση στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη στις ΗΠΑ έχουν χάσει τη ζωή τους πάνω από δέκα παιδιά, ενώ κάποια έμειναν τετραπληγικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια