GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Θεσσαλονίκη: Διερευνάται η περίεργη υπόθεση του 43χρονου που ήπιε χλωρίνη αντί νερό

  Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο 43χρονος άνδρας από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατήγγειλε ότι σε γνωστό μπαρ της πόλης του σέρβιραν χλωρίνη αντ...

 


Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο 43χρονος άνδρας από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατήγγειλε ότι σε γνωστό μπαρ της πόλης του σέρβιραν χλωρίνη αντί για νερό.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου (14/5), όταν ο 43χρονος βρέθηκε μαζί με την παρέα του σε κέντρο διασκέδασης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, που είδαν το φως της δημοσιότητας, όταν άρχισε να πίνει το εμφιαλωμένο νερό που είχε ζητήσει να του φέρουν, κατάλαβε πως αυτό που κατανάλωνε δεν ήταν νερό, αλλά… χλωρίνη, καθώς άρχισε να καίγεται στον οισοφάγο.

Ο άνδρας διακομίστηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πόλης, με την υγεία του να μη διατρέχει κίνδυνο.

Μάλιστα, ο 43χρονος προχώρησε σε μήνυση κατά του νυχτερινού κέντρου για σωματική βλάβη από αμέλεια, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Όπως έγινε γνωστό, οι Αρχές έχουν συλλάβει έναν 55χρονο, προσωρινά υπεύθυνο της επιχείρησης, ο οποίος, αφού σχηματίστηκε για τον ίδιο δικογραφία, αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια