GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πανελλήνια πρωτιά για την Β’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Ξυλαγανής σε μαθητικό διαγωνισμό συγγραφής παραμυθιού

Ύψιστη τιμή για τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς, τους κηδεμόνες, αλλά και το σύνολο της κοινωνίας της Ξυλαγανής και του Δήμου...


Ύψιστη τιμή για τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς, τους κηδεμόνες, αλλά και το σύνολο της κοινωνίας της Ξυλαγανής και του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών αποτελεί το 1ο βραβείο που απέσπασε η Β’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Ξυλαγανής στον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Συγγραφής Παραμυθιού με θέμα «Η μελωδία της ελπίδας».

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε κατά το σχολικό έτος 2020-2021 από την Διεύθυνση Π.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το 5ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων και το Δημοτικό Σχολείο Λητής.

Το βραβείο που απέσπασαν οι ταλαντούχοι μαθητές της Β’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ξυλαγανής στην 2η κατηγορία (Α-Β τάξη των σχολείων) αφορούσε τη συγγραφή του παραμυθιού με τίτλο «Η επιστροφή της ελπίδας». Την εποπτεία της τάξης είχε η εκπαιδευτικός κ. Κρυσταλλένια Τσακμακίδου.

Η παρουσίαση των διακριθέντων παραμυθιών και η απονομή των επαίνων πραγματοποιήθηκαν σε διαδικτυακή ειδική εκδήλωση στις 31 Μαρτίου 2022.

Ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήρια του προς τους μαθητές με το κάτωθι μήνυμα:

«Επιθυμώ να συγχαρώ τους μαθητές της Β’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ξυλαγανής καθώς και την εκπαιδευτικό τους κ. Κρυσταλλένια Τσακμακίδου για την επάξια βράβευση τους και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Συγγραφής Παραμυθιού με θέμα: “Η Μελωδία της Ελπίδας”.

Το ταλέντο τους, η ευφυΐα τους, η συνεργασία τους, οι πρωτότυπες ιδέες τους εκφράστηκαν στο παραμύθι τους “Η επιστροφή της ελπίδας”, που αναγνωρίσθηκαν από την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού.

Οι μαθητές της Β’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ξυλαγανής μας έκαναν υπερήφανους. Τους εύχομαι καλή πρόοδο και πάντα επιτυχίες στη συνέχεια των μαθητικών σπουδών τους.

Συγχαρητήρια επίσης στην εκπαιδευτικό τους, για την άψογη εποπτεία και στήριξη της στους μαθητές, καθώς και στους γονείς και τους κηδεμόνες τους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια