GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ: Έτοιμο το τμήμα κολύμβησης του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ, πήραμε Τεχνικό σύμβουλο τον ... Γκαγκαλίδη!!!

  Εμείς είμαστε σίγουροι οτι ο γυμναστής Γιώργος Γκαγκαλίδης, δεν θα τολμήσει να κάνει στον  Λεύκιππο του Ματθαίου Σαββίδη τα ....  "κο...

 


Εμείς είμαστε σίγουροι οτι ο γυμναστής Γιώργος Γκαγκαλίδης, δεν θα τολμήσει να κάνει στον  Λεύκιππο του Ματθαίου Σαββίδη τα ....  "κολπάκια" που είχε κάνει στον Ποσειδώνα του Τάσου Θεοδωρίδη και του Γιώργου Κόκκινου! 

Μετά τον Σάββα Μελισσόπουλο, ο συνταξιούχος γυμναστής Γιώργος Γκαγκαλίδης «εγκατέλειψε» και τον «Ποσειδώνα» και πήρε μεταγραφή για τον Λεύκιππο του Ματθαίου Σαββίδη που αποκάλυψε μάλιστα ότι «τα εγκαίνια του δημοτικού κολυμβητηρίου βρίσκονται στην τελική ευθεία», ξεχνώντας προφανώς ότι ο Δήμαρχος Τσέπελης  τα εγκαίνια εγκαίνια τα προσδιόριζε από τον Αύγουστο 2021 για τον Σεπτέμβρη ή αρχές Οκτώβρη του 2021.

Παράλληλα ο Ματθαίος Σαβίδης  δεν αναφέρεται ούτε στα ΠΑΡΑΝΟΜΑ τεχνικά έργα που έγιναν στο ετοιμόρροπο κτίριο του ΑΡΙΩΝΑ από υπάλληλο του Δήμου Ξάνθης.

Εμείς είμαστε σίγουροι οτι ο Γκαγκαλίδης δεν θα τολμήσει να κάνει στον Ματθαίο Σαββίδη αυτά που έκανε στον Ποσειδώνα που πλέον μένει στα...αζήτητα ενώ το πιο πιθανό είναι και ο Γιώργος Κόκκινος να προσχωρήσει στον Λεύκιππο αφού ο κοινός "αντίπαλος" λέγεται πλέον ΚΟΞ

Επίσης ο κύριος Ματθαίος Σαββίδης δεν μας διευκρίνισε στο δελτίο τύπου του συλλόγου αν οι γυναίκες στα εγκαίνια θα πρέπει να προσέλθουν φορώντας.....στρινγκάκια όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Δήμαρχος!

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του Λεύκιππου αναφέρει τα παρακάτω:

Στην τελική ευθεία έχουν μπει τα εγκαίνια του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ξάνθης, καθώς όλα δείχνουν ότι βαδίζουμε προς την οριστικοποίηση της ημέρας των επίσημων εγκαινίων.

Με την ημερομηνία έναρξης του κολυμβητηρίου να πλησιάζει η Διοίκηση του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Ματθαίο Σαββίδη καθώς και οι υπεύθυνοι του τμήματος κολύμβησης είχαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μανώλη Τσέπελη.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για την πρόοδο των εργασιών αλλά και διάφορα λειτουργικά θέματα του κολυμβητηρίου.

Το κολυμβητικό τμήμα του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ είναι έτοιμο με τις προεγγραφές παιδιών να συνεχίζονται και πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν οι ώρες προπονήσεων και τμημάτων.

Ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ έχει έρθει σε συμφωνία με 5 προπονητές για κολύμβηση και υδατοσφαίριση (πόλο), οι οποίοι και πληρούν τις πρόσφατες αυστηρές και απαραίτητες προδιαγραφές άσκησης επαγγέλματος. Έφορος κολύμβησης έχει αναλάβει ο Στέφανος Παιτάρης, ενώ τεχνικός σύμβουλος ο καθηγητής Δημήτρης Γκαγκαλίδης.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Ματθαίος Σαββίδης, δήλωσε την πεποίθηση του ότι ο Ξανθιώτικος σύλλογος θα αφήσει εποχή και στα αθλητικά δρώμενα του υγρού στίβου, καθώς εκτός από τον οργανωτικό τομέα, υπάρχει έκδηλη θετική διάθεση για δημιουργία και έργο.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Στέφανο Παϊτάρη τηλ 6947706262.

Δεν υπάρχουν σχόλια