GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Με τις ευλογίες και του «ψευτοπαπά»! Συνάντηση DEB-«Τούρκων» Δημάρχων, Μετέ στον Εχίνο για κοινό ψηφοδέλτιο με τους «Σλαβομακεδόνες»!

    Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του Τουρκικού Προξενείου  Κομοτηνής, παρών και ο «αδελφός» του Τσέπελη και Δήμαρχος των Πομακοχωρίων Ντ...

  


Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του Τουρκικού Προξενείου  Κομοτηνής, παρών και ο «αδελφός» του Τσέπελη και Δήμαρχος των Πομακοχωρίων Ντελή Ριτβάν!


Συνάντηση κορυφής των Τουρκόφρονων πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022 στις 7 το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο Εχίνου με πρωτοβουλία του Τουρκικού Προξενείου, με θέμα συζήτησης την κάθοδο του «Τουρκικού» κόμματος DEB στις επόμενες Εθνικές εκλογές με τη σύμπραξη του «Ουράνιου Τόξου», του γνωστού Πολιτιστικού συλλόγου "Krste Misirkov" NPO «Σλαβομακεδόνων» της Αριδαίας, Οικολόγων κλπ.

Την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, δεν είναι γνωστό ποιοι από τους μειονοτικούς βουλευτές Ξάνθης και Ροδόπης συμμετείχαν στη χθεσινή σύσκεψη, είναι γνωστό ωστόσο ότι «αντιδρούν» όλοι τους στην κάθοδο ενός τέτοιου κόμματος στις εθνικές εκλογές, αφού είναι ΑΠΙΘΑΝΟ να μπορέσουν DEB και «Σλαβομακεδόνες» να πάρουν το 3% που απαιτείται για την είσοδό τους στην Βουλή, ήταν όμως παρόντες σχεδόν όλοι οι «Τουρκόφρονες» Δήμαρχοι της Θράκης που συμμετείχαν και στην εκδήλωση για την επέτειο θανάτου του Σαδίκ στην Άγκυρα, ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης Αμετ

Μάλιστα οι βουλευτές που εκπροσωπούν την μειονότητα στο Ελληνικό κοινοβούλιο, μεταξύ άλλων, «τόνισαν στους κύκλους που υποκινούν και υποθάλπουν την κοινή πορεία ενός (ψευτο)Μουφτή με τον (ψευτό)Σλαβομακεδόνα παπά, μεταξύ άλλων, διεμήνυσαν στους «οργανωτές» του χθεσινού «μαζέματος», τα εξής:

«Αυτή τη στιγμή στην Βουλή η μειονότητα κατάφερε και εξέλεξε τρεις βουλευτές με τα οργανωμένα κόμμα....Ποιοι θα αναλάβουν το κόστος αν έστω και με την ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ το συγκεκριμένο «μειονοτικό» κόμμα (Σλαβομακεδόνες και τουρκόφρονες), δεν συγκεντρώσει πάνω από 2%;;; Και η μειονότητα δεν θα έχει εκπροσώπηση στην επόμενη νέα Βουλή;

Λεπτομέρειες σύντομα για την χθεσινή ΚΛΕΙΣΤΗ συνάντηση στον Εχίνο τις επόμενες μέρες...!


ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "Krste Misirkov" NPO ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΙΓΔΕΜ ΑΣΑΦΟΓΛΟ ΥΣΤΙΣ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022 ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ

Υπενθυμίζουμε την ανθελληνική ανακοίνωση του περιβόητου συλλόγου "Krste Misirkov" NPO -στην οποία σε κάποια φάση είχε δώσει και... επιχορήγηση η σημερινή Υπουργός Πολιτισμού κ.Μενδώνη – και που στην ουσία «αποκάλυπτε» και την «συμμαχία» Σλαβομακεδόνων και Τουρκικού κόμματος DEB!

«Φεβρουαρίου 04, 2022.

Την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου, είχαμε την τιμή και την χαρά να δεχθούμε την επίσκεψη από εκπρόσωπους την Τουρκικής Μουσουλμανικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης, με επικεφαλής την Πρόεδρο του πολιτικού κόμματος ΚΙΕΦ/DEB, κυρία Çiğdem Asafoğlu, στην έδρα μας στην Αριδαία Αλμωπίας.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν η τουρκική και η μακεδονική μειονότητα στην χώρα μας, που αφορούν στην εκπαίδευση, σε θρησκευτικά ζητήματα, στον κοινωνικό αποκλεισμό και στις διακρίσεις που βιώνουν τα μέλη των μειονοτήτων μας.

Επιπλέον, συζητήσαμε για την άρνηση όλων των ελληνικών κυβερνήσεων, μέχρι σήμερα, να εφαρμόσουν δεσμευτικές για την χώρα μας διεθνείς συμφωνίες και συνθήκες  που αφορούν στην προστασία των εθνικών, γλωσσικών, θρησκευτικών μειονοτήτων, οι οποίες έχουν επικυρωθεί και έχουν γίνει νόμοι του κράτους αλλά δεν εφαρμόζονται στην πράξη η εφαρμόζονται με ελλειπή τρόπο.

Συμφωνήσαμε, επίσης, ότι αυτές οι συναντήσεις μας θα εξακολουθήσουν να γίνονται και στο μέλλον με έναν εποικοδομητικό διάλογο ώστε να μπορέσουμε από κοινού να βρούμε λύσεις στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως μειονότητες στην χώρα μας την Ελλάδα.

Krste Misirkov" NPO»

Δεν υπάρχουν σχόλια