GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παραδόθηκε ο 20χρονος καταζητούμενος στην Αλβανία για τη δολοφονία του Άλκη – Τα πρώτα λόγια του

Παραδόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στις αλβανικές αρχές ο 20χρονος Αλβανός που αναζητούσαν οι Αρχές για συμμετοχή του στην δολοφονία του 19...


Παραδόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στις αλβανικές αρχές ο 20χρονος Αλβανός
που αναζητούσαν οι Αρχές για συμμετοχή του στην δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την δικηγόρο του, Ανθούλα Ανάσογλου, η οποία μίλησε νωρίτερα στο MEGA, ο 20χρονος είχε επικοινωνήσει με δικηγόρο και εξέφρασε την πρόθεσή του να παραδοθεί σήμερα ή αύριο για την υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού.

Ο 20χρονος, ο οποίος φέρει τα αρχικά D.R. και θεωρείται φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ παραδόθηκε και συνελήφθη στην Αλβανία και συγκεκριμένα στην Κορυτσά.

Πλέον αναμένονται οι διαδικασίες για την έκδοσή του στη χώρα μας.

Η πρώτη δήλωσή του

«Έχω μετανιώσει που έφυγα», δηλώνει ο 20χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού που είχε διαφύγει στην Αλβανία.

«Θέλω να γυρίσω πίσω και να δικαστώ για να πω όλη την αλήθεια για το τι πραγματικά έγινε εκείνο το βράδυ. Λυπάμαι πολύ για το παιδί», ήταν τα πρώτα λόγια του 20χρονου, αφότου ήρθε σε επαφή με τον δικηγόρο του.

Με τη σύλληψη του 20χρονου, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα, ολοκληρώνονται οι συλλήψεις των ατόμων που θεωρούνται ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση του άγριου φονικού στην περιοχή του Χαριλάου.

Επισημαίνεται ότι σήμερα, Πέμπτη αναμένεται να απολογηθούν τρεις συλληφθέντες, ενώ αύριο, Παρασκευή, οι επόμενοι τέσσερις μεταξύ αυτών και ο 25χρονος «Αθηναίος».

Η ανακρίτρια διέταξε να υποβληθούν σε τεστ DNA όλοι οι εμπλεκόμενοι, ώστε να πιστοποιήσει τον βαθμό συμμετοχής του καθενός στο έγκλημα. Οι εργαστηριακές εξετάσεις για την ταυτοποίηση αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού στα φονικά εργαλεία συνεχίζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Καταπέλτης το κατηγορητήριο

«Καταπέλτης» είναι το κατηγορητήριο που βαραίνει τους 11 εμπλεκόμενους στη δολοφονία. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

«Έχοντας συναποφασίσει να τελέσετε το έγκλημα της ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή και σε βάρος των υπολοίπων ατόμων, αρχίσατε να εκτελείτε την αξιόποινη αυτή πράξη. Τους ρωτήσατε ποιας αθλητικής ομάδας είναι οπαδοί. Στο άκουσμα δε της παραδοχής τους ότι υποστηρίζουν την ομάδα του Άρη, με μοναδικό έναυσμα και κίνητρο ότι εσείς ανήκατε στη διαφορετική της πόλης της Θεσσαλονίκης αθλητική ομάδα, όλως αιφνιδίως και χωρίς να προηγηθεί οποιαδήποτε άλλη διένεξη ή λεκτική αντιπαράθεση, τους επιτεθήκατε, χτυπώντας τους με βιαιότητα και σφοδρότητα με τα μαχαίρια, τα πτυσσόμενα γκλομπ, τους μεταλλικούς σωλήνες, λοστούς και το αναδιπλούμενο δρεπάνι».






Δεν υπάρχουν σχόλια