GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Άγριο ¨κράξιμο¨ και απο Ντούμο της ΔΑΚΕ στην Κεραμέως! Ούτε στην εκδήλωση κάλεσαν Διδασκαλικό σύλλογο-ΕΛΜΕ!

Δημήτρης ΝΤΟΥΜΟΣ: Δεν γνωρίζαμε ότι η Κεραμέως βρίσκεται, στη Ξάνθη! Δεν μας κάλεσαν ούτε στην εκδήλωση για τους Εβραίους!!!


Δημήτρης ΝΤΟΥΜΟΣ: Δεν γνωρίζαμε ότι η Κεραμέως βρίσκεται, στη Ξάνθη! Δεν μας κάλεσαν ούτε στην εκδήλωση για τους Εβραίους!!!

*«Μούσκεμα» τα έκανε πάλι η Υπουργός Παιδείας

Την ώρα που ο Πρωθυπουργός δίνει  τις μάχες της Πατρίδας στο εξωτερικό, αυτή ήρθε για δυο μέρες στη Ξάνθη και… «κρύφτηκε» από τους Φορείς, μετά τον Πανελλήνιο «διασυρμό» με τη σημαία!

*Ο Πρόεδρος του Διδασκαλικού συλλόγου Ξάνθης και αγωνιστικό στέλεχος της ΔΑΚΕ  μιλώντας χθες στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv «ξεσπάθωσε» κατά της Υπουργού Παιδείας

*Γιατί κύριε Αϊβαλιώτη δεν καλέσατε τον Διδασκαλικό σύλλογο Ξάνθης και την  ΕΛΜΕ στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου των Εβραίων;

Δυστυχώς… «Μούσκεμα» τα έκανε πάλι η Υπουργός Παιδείας!…

Την ώρα που ο Πρωθυπουργός δίνει  τις μάχες της Πατρίδας στο εξωτερικό (και στο εσωτερικό…), η κυρία Κεραμέως  ήρθε για δυο μέρες στη Ξάνθη και… «κρύφτηκε» από τους Φορείς, μετά τον Πανελλήνιο «διασυρμό» με τη σημαία, στην εκδήλωση Μνήμης με τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου για τους Εβραίους, απαξιώντας ακόμη και να συναντηθεί με την ΕΛΜΕ αλλά και τον Διδασκαλικό σύλλογο Ξάνθης της οποίας μάλιστα ο Πρόεδρος Δημήτρης Ντούμος είναι επί χρόνια κορυφαίο στέλεχος της ΔΑΚΕ !

Και μάλιστα εκλέγεται με συντριπτική πλειοψηφία!! Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Ντούμος στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv και στον Πάνο Παπαδόπουλο, «ο Διδασκαλικός σύλλογος Ξάνθης όχι μόνο δεν γνώριζε ότι βρίσκεται στη Ξάνθη η Κεραμέως, αλλά δεν προσκλήθηκε καν στην εκδήλωση για το Μνημείο των Εβραίων Ξάνθης, όπως και η ΕΛΜΕ!!!!».

Μάλιστα ο Δημήτρης Ντούμος εξέφρασε και την έκπληξή του για το ότι ο Υπουργός Παιδείας βρίσκονταν επί δυο μέρες στη Ξάνθη, ενώ επισκέφθηκε το Πειραματικό δημοτικό σχολείο, συνοδευόμενη από τον… Δήμαρχο Τσέπελη που όπως είναι γνωστό, είναι απόφοιτος δημοτικού! Και αναρωτιέται κανείς τι ήθελε η εκεί επίσκεψή της συνοδεία ενός  Δημάρχου που ήδη την είχε εκθέσει ανεπανόρθωτα με το θέμα της Ελληνικής Σημαίας που πετάχτηκε κυριολεκτικά στο… έδαφος, ενώ σε άλλους Δήμους –όπως για παράδειγμα στο Δήμο Τρικάλων – η παρόμοια εκδήλωση, δείχνει τον εκεί Δήμαρχο με τι ΣΕΒΑΣΜΟ και ΤΙΜΗ δίπλωσε την ελληνική σημαία!

-Το ερώτημα που γεννιέται από όλους μας.

-Γιατί κύριε Αϊβαλιώτη δεν καλέσατε τον Διδασκαλικό σύλλογο Ξάνθης και την  ΕΛΜΕ στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου των Εβραίων;

-Γιατί τέτοια… χλιδή, τόσα τραπεζώματα κλπ αντί μιας σεμνής και ταπεινής εκδήλωσης που στοίχησε χιλιάδες ευρώ στους δημότες της Ξάνθης και μάλιστα σε μια εποχή που η πλειοψηφία των Ελλήνων πεινάει και δεν μπορεί να πληρώσει ούτε το ρεύμα!

-Εσείς κύριε Αϊβαλώτη ή το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΤΕ με τον διαχωρισμό των ΜΜΕ και στο να δοθούν χιλιάδες ευρώ σε «επιλεγμένα» ΜΜΕ του Δήμου και σε μια εκδήλωση ΕΝΟΤΗΤΑΣ, τελικά να «κυριαρχήσει» η λογική της αδιαφάνειας, της σπατάλης και του διχασμού;


-Τι δεν πήγε καλά και γιατί σε άλλους Δήμους που επίσης έγιναν παρόμοια αποκαλυπτήρια (π.χ Δήμος Τρικάλων), δεν υπήρξαν τέτοια ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ!;

-Ποιος κύριε Αϊβαλιώτη προσκάλεσε και με τι κριτήρια τους «επίσημους» προσκεκλημένους στο περίφημο «γεύμα» που άλλαξε κατάστημα…για να χωρέσουν περισσότεροι; Κι αντί στο ΚΤΗΜΑ έγινε τελικά στο ΔΙΟΓΕΝΗ;

-Πόσο στοίχησε το εν λόγω γεύμα κύριε Αϊβαλιώτη ,αφού εσείς όπως φάνηκε είχατε το επάνω χέρι και γιατί μια εκδήλωση που έπρεπε από τη φύση της να είναι σεμνή και ταπεινή –κατά την άποψή μας- εξελίχθηκε δυστυχώς σε μια εκδήλωση φωτογραφιών και προσπάθειας καπηλείας από ορισμένους;

Περιμένουμε τις απαντήσεις του ΠΑΚΕΘΡΑ  και τις δικές σας, ως οργανωτή της όλης εκδήλωσης, δυστυχώς… «φιέστας» τελικά, που τους μόνους που οδήγησε, ήταν τους  Εβραίους της Ξάνθης και της μεγάλης ιστορίας τους, ξεφεύγοντας εντελώς από τον κυρίαρχο στόχο και σκοπό της.

ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΜΕ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣΚΕΡΑΜΕΩΣ


Σημειώνουμε ότι αιχμές κατά της Υπουργού Υγείας κ.Κεραμέως που κυριολεκτικά «κρύφτηκε» αφήνει με ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ Ξάνθης αναφέροντας ότι ήρθε στην πόλη της Ξάνθης χωρίς να το γνωρίζει κανείς!

Ιδού η ανακοίνωση-καταγγελία που έστειλε στην «Αδέσμευτη» και περιμένουμε φυσικά να τοποθετηθεί και ο ΠΑΚΕΘΡΑ  σε αυτήν!!!

Πληροφορηθήκαμε από αποκλειστικές πληροφορίες του τοπικού τύπου ότι η υπουργός παιδείας Νίκη Κεραμέως βρέθηκε την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στην πόλη μας αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Ξάνθης και καταλήγει ως εξής:

«Οι δημοφιλείς υπουργοί έχουν αυτό το πρόβλημα: η αγάπη και η υποστήριξη των πολιτών είναι τόσο μεγάλη ώστε σεμνύνονται και την αποφεύγουν.

Κρίμα Κα Κεραμέως! Αν επιδιώκατε να γίνει επίσημα γνωστή η παρουσία σας εδώ, θα είχατε την ευκαιρία να σχηματίσετε προσωπική άποψη για τη συμφωνία των συναδελφισσών και των συναδέλφων μας στις αποφάσεις του υπουργείου σας και θα είχαμε την τιμή να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για την ποιότητα των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης που το υπουργείο σας φροντίζει να παρέχει στην εκπαιδευτική κοινότητα.

ΕΛΜΕ Ξάνθης»




















Δεν υπάρχουν σχόλια