GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τον Φανουράκη "επιστράτευσε" πάλι το σύστημα Τσέπελη εμπαίζοντας τη νοημοσύνη μας και τάκανε...χειρότερα!!!

Τον γνωστό γυρολόγο κομμάτων και παρατάξεων - απο "αγαπημένο" παιδί του Σγουρίδη, του Λάκη Στυλιανίδη και τελικά του...Πούλιου που...


Τον γνωστό γυρολόγο κομμάτων και παρατάξεων - απο "αγαπημένο" παιδί του Σγουρίδη, του Λάκη Στυλιανίδη και τελικά του...Πούλιου που προηγουμένως τον είχε στείλει στα δικαστήρια με την Αείμνηστη Δαλάτση, νυν δεξί χέρι του Τσέπελη τον οποίο χρόνια κατέγγελνε για το Elisso- επιστράτευσε ως συνήθως το σημερινό "σύστημα" του Δήμου ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ απο τη λαϊκή κατακραυγή και χωρίς φυσικά να λέει λέξη για την ταμπακιέρα, προκειμένου να κάνει το...μαύρο άσπρο σε σχέση με το θέμα της "σημαίας" στην τελετή αποκαλυπτηρίων του Μνημείου για τους Εβραίους!


Μόνο που και παρά τις "προσπάθειες" του αντ' αυτού, το "κράξιμο" συνεχίστηκε και στον τοίχο του!!!! Και μάλιστα απο πρώην συντρόφους του!!! 

Όλα ξεκίνησαν με τον Φανουράκη να επιχειρεί και πάλι να ...  "εμφανιστεί" ως αντ' αυτού του Δήμαρχου Τσέπελη και της γραμματέως Σοφίας Ψωμά για το θέμα της σημαίας και ιδού το σχόλιό του μόνο που "ατύχησε" εμπαίξει τη νοημοσύνη των Ξανθιωτών.

Απολαύστε το σχόλιο αλλά και τα...σχόλια στον τοίχο του!  Και δείτε τον με τι..."σεβαστό" και "τιμή" ....."διπλώνει" τη σημαία μετά την λαϊκή κατακραυγή!!! 

Θαυμάστε τον Φανουράκη που δυστυχώς επιχερεί για μια ακόμη φορά να "εμπαίξει" τη νοημοσύνη των Ξανθιωτών με τις δυο αποκαλυπτικές φωτογραφίες που δημοσίευσε ο "Μαχητής": 

Με τι....σεβασμό "διπλώνει", δηλαδή..."μαζεύει" τη σημαία απο το έδαφος αλλά καιμε  τι....σεβασμό και "τιμή" την..."μεαφέρει" στην "αγκαλιά" του!! 

(σ.σ. Καταλαβαίνουμε Φανουράκη οτι...ζεις για να "ποντάρεις", μόνο που ξεχνάς και πάλι οτι σε ξέρει πλέον η πιάτσα...! Και κανείς δεν ξεχνάε βέβαια πως "κυκλοφορούσες" ΠΡΙΝ τις εκλογές και πως....ξαφνικά "τώρα πλούτισες" μετά απο τις εκατοντάδες απευθείας αναθέσεις σε κολλητούς και ημετέρους, έχεις και το θράσος να προκαλείς ακόμη και πρώην συντρόφους σου...! Απο συνοδός της Καϊλή επί Λάκη  Στυλιανίδη, συνοδός της...Ζαχαράκη!!! )

Manolis Fanourakis

Manolis Fanourakis Ενώ η κατάθεση στεφάνων έχει αρχίσει, σε δεύτερο πλάνο, αποτυπώνεται καθαρά, σε περισσότερα από τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που παραθέτω, η διαδικασία για το δίπλωμα της εξάμετρης σημαίας, από τους εργαζομένους του Δήμου.

Θεωρώ ότι η απάντηση του Δήμου Ξάνθης , λίγα λέει!

Απλώς, είναι καιρός πλέον κάποιοι, να συναισθανθούν, την ευθύνη απέναντι στους συνδημότες μας, τις παρατάξεις που εκπροσωπούν, αλλά και στον ίδιο τους τον εαυτό -καθώς η σύγκριση μεταξύ «Εβραίων και σημαίας» είναι, απολύτως άτοπη και, τουλάχιστον, περίεργη, σε ό,τι αφορά τις πραγματικές τους προθέσεις.

https://www.cityofxanthi.gr/.../25946-%C2%AB%CF%83%CE%BA...

Xristos Amanatidis

  • Φίλε δυστυχώς η πρώτη εικόνα που κυκλοφόρησε δεν μπορεί να δικαιολογηθεί.
  • Όσο και να θέλουμε να καλύψουμε την απαράδεκτη εικόνα της παραπεταμενης σημαίας δεν γίνεται.
  • Σε καμία περίπτωση δεν λέμε ότι έγινε εσκεμμένα.
  • Ήταν μια λάθος κίνηση που δεν προσπάθησε εκείνη την στιγμή να την διορθώσει κάποιος απο τους παρόντες.

Stathis Papadopoulos

  • Άστο Μανώλη. Ήταν τεράστιο φάουλ

Γεώργιος Παπαδόπουλος

  • Κύριε Αντιδήμαρχε, θα μπορούσε κάλλιστα να δώσει κατευθείαν την σημαία στους " υπαλλήλους του Δήμου " που λέτε να την διπλώσουν. Αν και θα έπρεπε να το είχατε προγραμματίσει από πριν, το δίπλωμα της σημαίας. Όντως είναι Μεγάλο λάθος από πλευράς Δήμου, εύχομαι μόνο να μην έγινε εσκεμμένα...

Amvrosiadis Kostas

  • Όσο σημαντικά είναι τα αποκαλυπτήρια ενός μνημείου που υπενθυμίζει γεγονότα της ιστορίας (στην προκειμένη περίπτωση περί των Εβραίων συμπολιτών μας), τόσο σημαντικό είναι και ο σεβασμός προς την Ελληνική Σημαία και τα Ελληνικά σύμβολα του Έθνους μας! Στην καλύτερη περίπτωση είναι μια προχειρότητα από τους υπεύθυνους. Όσο για την κα. Υπουργό? Αυτή είναι για κανένα καφέ στο Κολωνάκι διότι από τα άλλα ΔΕΝ... Ανεπαρκής το λιγότερο! Θα μπορούσε να κάνει ένα νεύμα, κάτι, λίγο προσπάθεια να μην αφεθεί χύμα η σημαία παραπεταμενη...


 


























Δεν υπάρχουν σχόλια