GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με ενέργειες Γ. ΖΕΡΕΝΙΔΗ: Απομακρύνθηκε το επί 2 χρόνια κλειστό περίπτερο έξω από το 2ο ΕΠΑΛ Ξάνθης!

Σε όλη την ώρα της κατεδάφισης ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών ήταν παρών και έδινε οδηγίες.


Σε όλη την ώρα της κατεδάφισης ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών ήταν παρών και έδινε οδηγίες.

Απομακρύνθηκε τελικά την περασμένη Παρασκευή από το Δήμο Ξάνθης από τον Αντιδήμαρχο Ξάνθης Γιάννη Ζερενίδη το εδώ και 2-3 χρόνια περίπου  περίπτερο έξω από το 2ο ΕΠΑΛ Ξάνθης, μετά και τις κινητοποιήσεις των μαθητών του σχολείου που ήταν ένα από τα θέματα μάλιστα και της πρόσφατης κατάληψης του.

Μάλιστα ο ίδιος ο αντιδήμαρχος επιστατούσε κατά την διάρκεια των εργασιών του γερανού και έδινε οδηγίες, προκειμένου να «καθαρίσει» εντελώς το πεζοδρόμιο και οι πεζοί να μπορούν πλέον να τον διέρχονται χωρίς προβλήματα.

Πρόκειται για το γνωστό περίπτερο επί της οδού Δημοκρίτου, στην είσοδο του σχολικού συγκροτήματος, με τους μαθητές αλλά και τους καθηγητές, να ζητούν επιτακτικά την απομάκρυνση του, όχι μόνο γιατί ήταν κλειστό αλλά και γιατί εμπόδιζε την πρόσβασή μαθητών και εκπαιδευτικών στην είσοδο του σχολείου, προειδοποιώντας μάλιστα ότι «αν δεν το ξηλώσουν…». θα κλείσουν ακόμη και το δρόμο διαμαρτυρόμενοι…!

Μπορείτε πλέον να δείτε την εικόνα στο πεζοδρόμιο αριστερά χωρίς το περίπτερο πλέον και δεξιά με το περίπτερο που καταλάμβανε όλο το πεζοδρόμιο αφού εκτός των άλλων ο πρώην περιπτεράς είχε κάνει εκεί κι ένα σωρό παρανομίες επεκτείνοντας το κτίσματα μέχρι και τα κάγκελα του σχολείου!!!

Τέλος καλό όλα καλά και μπράβο και στους μεν αλλά και στους δε.



Δεν υπάρχουν σχόλια