GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ντελή Ριτβάν «ΑΓΡΙΕΥΕΙ» Κεραμέως! Επισκέφθηκες το σχολείο της Πάχνης χωρίς να επικοινωνήσεις μαζί μου;! Απολογήσου...

Ο Δήμαρχος Μύκης που «μαλώνει» με όλους όσους χαρακτηρίζουν Πομακοχώρια τα... Πομοκαχώρια και αποκαλεί τους οικισμούς του Δήμου με τις Τουρκ...


Ο Δήμαρχος Μύκης που «μαλώνει» με όλους όσους χαρακτηρίζουν Πομακοχώρια τα... Πομοκαχώρια και αποκαλεί τους οικισμούς του Δήμου με τις Τουρκικές ονομασίες, ξεπέρασε κάθε όριο! Ισχυρίζεται οτι μιλάει με τον...Πρωθυπουργό με το προσωπικό του κινητό! 


ΘΡΑΣΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ! ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!


*Καταγγέλλει την Υπουργό Παιδείας ότι απέφυγε τεχνηέντως ν’ ακούσει τις θέσεις και προτάσεις του Δήμου… Mustafcova (!) για την μειονοτική εκπαίδευση!

Απίστευτο κι  όμως αληθινό... αφού δυστυχώς η ΑΝΟΧΗ και η ΚΑΛΥΨΗ εκεί οδηγεί!!! 


Στο να αποθρασύνονται δυστυχώς οι διάφοροι "Τουρκόφρονες" Δήμαρχοι τύπου Ντελή  Ριτβάν που πρακτορεύουν ανοιχτά τα συμφέροντα της πατρίδας μας και χρησιμοποιώντας μάλιστα τις... ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ονομασίες του Δήμου Μύκης και των οικισμών τους, φτάνοντας στο σημείο ακόμη και να... «αγριεύουν» την Υπουργό Παιδείας κ.Κεραμέως, γιατί επισκέφθηκε –με εντολή του Πρωθυπουργού- το δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο της Πάχνης και με θράσος 1000 πιθήκων από την μια να «εμπλέκουν» ακόμη και το όνομα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ισχυριζόμενοι ότι... μιλάνε μαζί με τα... προσωπικά τους τηλέφωνα, προκειμένου με τον τρόπο αυτό «έμμεσα» να ζητήσει και εξηγήσεις από την Υπουργό Παιδείας γιατί  δεν τον... ενημέρωσε και δεν τον συνάντησε, ώστε να την... ενημερώσει για την... ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΗ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!!!  Αλά Τουρκ δηλαδή..

(σ.σ. Στην ουσία δηλαδή να τις μεταφέρει τις γνωστές θέσεις της Άγκυρας και του  Προξενείου...).



Μάλιστα το θράσος του συγκεκριμένου Δημάρχου που τυγχάνει πραγματικά μιας περίεργης «ασυλίας» ακόμη κι από τη... Νομιμότητα, -κυκλοφορεί 24 ώρες το 24ωρο το υπηρεσιακό τζιπ του Δήμου Μύκης και για τις προσωπικές του δουλειές!!! -φτάνει στο σημείο να «εγκαλεί» μάλιστα την Υπουργό Παιδείας, «...γιατί (πλην του ιδίου...) από όσο πληροφορήθηκε δεν συναντήθηκε και με άλλους σημαντικούς  φορείς δημόσιας διοίκησης του Νομού μας»!!! 

(σ.σ. Δηλαδή η Κεραμέως έπρεπε να τον ρωτήσει πως θα καθορίσει το πρόγραμμά της στο 2ήμερό της στη  Ξάνθης!!! Και να πάρει την άδεια των...Τουρκόφρονων "ποιός" θα την συνοδεύει στα Ελληνικά Πομακοχώρια...)  


Τουτέστιν ο «αδελφούλης» -όπως αυτοχαρακτηρίζεται- του Δήμαρχου Τσέπελη (σ.σ. Και του Θεοδωρικάκου...), φτάνει στο σημείο ακόμη και να «απειλεί» την Υπουργό Παιδείας, με τη φράση, «Ελπίζω, ότι αυτή η παράλειψη οφείλεται σε στενότητα χρόνου και υπερβολικό φόρτο εργασίας και όχι σε κάποιον άλλο λόγο...»  υπονοώντας προφανώς ότι «δεν επικοινώνησε μαζί του, επειδή τέτοιες εντολές είχε από το... ΥΠΕΞ, λόγω της στενής του σύνδεσης και σχέσης με το ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ!!! (σ.σ. Προσφάτως άλλωστε ο άνθρωπος πήγε στην Άγκυρα για το Μνημόσυνο για τον ΣΑΔΙΚ οπότε πως να μην αποθρασύνεται έτσι..;)


Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΕΛΗ ΡΙΤΒΑΝ


Δείτε (και διαβάστε) την απίστευτη και θρασύτατη ανάρτηση του Δημάρχου Μύκης ή μάλλον Δημάρχου... Mustafcova Ντελή Ριτβάν:


«Ridvan Delihuseyin

ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,

έχω εκφράσει πολλές φορές και ΔΗΜΟΣΙΑ τις ευχαριστίες μου,

για τη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και τη ΣΤΗΡΙΞΗ προς τον δημο μας

ΠΟΛΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...

Και φυσικά του ίδιου του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. Κυριακού ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...

Με τους οποίους ήταν και είναι δυνατή η επικοινωνία ακόμα και μέσω των προσωπικών τους τηλεφώνων.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ,

σήμερα δεν συνέβη το ίδιο με την ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ κ. Νίκη ΚΕΡΑΜΕΩΣ...

ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ,

ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

Από όσο πληροφορήθηκα  δεν συναντήθηκε και με άλλους σημαντικούς  φορείς δημόσιας διοίκησης του νόμου μας.

Ελπίζω,

ότι αυτή η παράλειψη οφείλεται σε στενότητα χρόνου και υπερβολικό φόρτο εργασίας και όχι σε κάποιον άλλο λόγο...».

(σ. σ. Αλήθεια, ο Φορέας δημόσιας διοίκησης που δεν...συνάντησε η Κεραμέως ποιός είναι αντιπεριφεριεάρχη Ξάνθης  Κώστα Κουρτίδη; Εσύ ή ... κάποιοι άλλοι;) 

























Δεν υπάρχουν σχόλια