GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τσικνοπέμπτη 2022: «Τσιμπημένες» οι τιμές φέτος στα κρεοπωλεία

  Τσικνοπέμπτη 2022… Μία και σήμερα…  Μία ανάσα απομένει ακόμη για τον εορτασμό της «Τσικνοπέμπτης» και τους καταναλωτές ήδη να ετοιμάζουν τ...

 


Τσικνοπέμπτη 2022… Μία και σήμερα… Μία ανάσα απομένει ακόμη για τον εορτασμό της «Τσικνοπέμπτης» και τους καταναλωτές ήδη να ετοιμάζουν τα πορτοφόλια τους για να βγουν στην αγορά και να προμηθευτούν τα απαραίτητα κρεατικά, λόγω της ημέρας.

Η κίνηση στην αγορά αναμένεται αυξημένη, καθώς το ψήσιμο και η κατανάλωση κρέατος είναι για πολλούς επιβεβλημένα στοιχεία τη συγκεκριμένη ημέρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, αλλά και του Alpha, στα ίδια επίπεδα με πέρσι κυμαίνονται οι τιμές  φέτος στη Βαρβάκειο Αγορά.

Ενδεικτικά, οι τιμές είναι στα 3€ για τις χοιρινές μπριζόλες, στα 6 με 7€ για το αρνί και το κατσίκι και στα 2€ για το κοτόπουλο.

Ωστόσο, με μεγάλη ποικιλία αλλά «τσιμπημένες» θα είναι οι τιμές φέτος στα συνοικιακά κρεοπωλεία με τις παντσέτες και τις χοιρινές μπριζόλες στα 5€, το αρνί στα 10€ και το σουβλάκι χοιρινό στα 7€

Παραδοσιακά τα ψητοπωλεία και τα εστιατόρια θα έχουν τη τιμητική τους και φέτος με τους ιδιοκτήτες σχετικά αισιόδοξους.

Τέλος, για μια «εναλλακτική» Τσικνοπέμπτη θα είναι ανοιχτό μέχρι τα μεσάνυχτα με εορταστικό μενού το Μουσείο της Ακρόπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια