GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Απόφαση κόλαφος κατά Τσέπελη απο την Επιτροπή του Άρθρου 152! Άκυρη η απόφασή του για την Λυκίδου που επιστρέφει στη ΔΕΥΑΞ!

Η απόφαση αναμένεται σήμερα να κοινοποιηθεί και στο Δήμο Ξάνθης και αποτελεί μια ακόμη απόδειξη ΄ότι ο "βασιλιάς" Τσέπελης  είναι ...


Η απόφαση αναμένεται σήμερα να κοινοποιηθεί και στο Δήμο Ξάνθης και αποτελεί μια ακόμη απόδειξη ΄ότι ο "βασιλιάς" Τσέπελης  είναι εντελώς γυμνός!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Απόφαση κόλαφος από την Επιτροπή του Άρθρου 152 για την Μαρία Λυκίδου τόσο κατά του Δήμου Ξάνθης όσο και κατά των υπαλλήλων της Αποκεντρωμένης στη Ξάνθη που σε δυο περιπτώσεις με αποφάσεις τους είχαν προκαλέσει την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες, η Επιτροπή του Άρθρου 152, έκρινε ΑΚΥΡΗ γην απόφαση του Δήμαρχου Τσέπελη κατά της Μαρίας Λυκίδου που δεν αποκλείεται μάλιστα μετά τα νέα δεδομένα να παραπεμφθεί και για παράβαση καθήκοντος!!! 

Καθώς εκτός των άλλων με τη συγκεκριμένη απόφαση εξόντωνε και υπαλληλικά αλλά και ηθικά με υπάλληλο που συμπτωματικά ήταν επί χρόνια η....γενική διευθύντριά  του!!

Η Απόφαση του Επιτροπής του Άρθρου 152 αλλάζει φυσικά όλα τα δεδομένα, αφού με την ακυρότητα της απόφασης του Δημάρχου Ξάνθης, η πρώην διευθύντρια που κυνηγιέται ανελέητα από τον νυν Πρόεδρο Ιπποκράτη Καμαρίδη διότι δεν την....ήθελε στα ... "πόδια" του και την είχε παρανόμως αντικαταστήσει και από τις επιτροπές για ευνόητους λόγους, επιστρέφει στη ΔΕΥΑΞ!

Ενώ "ελέγχονται" και οι αποφάσεις του Δ.Σ. της επιχείρησης που την είχαν αντικαταστήσει ΠΑΡΑΝΟΜΑ με  υπάλληλο του...Δήμου Ξάνθης  (!) οι διευθυντές Λεπίδας και Σίφης Κοσμίδης ακυρώνοντας στη συνέχεια την...δική τους απόφαση!!!

Η απόφαση αναμένεται σήμερα να κοινοποιηθεί και στο Δήμο Ξάνθης και αποτελεί μια ακόμη απόδειξη ΄ότι ο "βασιλιάς" Τσέπελης  είναι εντελώς γυμνός!!!

Η οριστική  "αποκαθήλωση" είναι θέμα χρόνου....

Δεν υπάρχουν σχόλια