GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Είναι καιρός οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου να προχωρήσουν στον ξεστολισμό της Ξάνθης από τον Χριστουγεννιάτικο Διάκοσμο

Πέρασαν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά και τελειώνει και ο Ιανουάριος, όμως με έκπληξη βλέπουμε πως δεν έχει ξεστολιστεί η Πόλη από τον Χ...


Πέρασαν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά και τελειώνει και ο Ιανουάριος, όμως με έκπληξη βλέπουμε πως δεν έχει ξεστολιστεί η Πόλη από τον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο και αναρωτιόμαστε τι περιμένουν οι αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου αυτό να γίνει.

  Αντιλαμβανόμαστε πως είναι πολύ δύσκολο να εργάζονται οι υπάλληλοι με τόσο χαμηλές θερμοκρασίες, όμως γνωρίζουμε πολύ καλά πως στον ιδιωτικό τομέα υπάρχουν εργαζόμενοι που δεν σταματούν την εργασία τους ακόμα και με αρκετούς βαθμούς κάτω από το 0.

  Θεωρούμε λοιπόν πως κατά τη διάρκεια της ημέρας και αφού η θερμοκρασία ανεβαίνει, θα μπορούσαν να συλλεχθούν τα στολίδια του Χριστουγεννιάτικου Διακόσμου από τις κολώνες οδοφωτισμού και έτσι να μην έφθανε η στιγμή όπου σήμερα θα αναφερόμασταν στο θέμα αυτό.

Ακολούθησε το thrakitoday στο Google News για να ενημερώνεσαι άμεσα για όλες τις ειδήσεις και την έκτακτη επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια