GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επανέρχεται η διασκέδαση από εβδομάδα, όμως μόνο με καθήμενους, τη στιγμή που τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος συνεχίζουν να μετράνε πληγές

  Είναι γνωστό πως με τα μέτρα που έλαβε η Κυβέρνηση για να καταπολεμήσει την αύξηση των κρουσμάτων και να βάλει ένα φρένο στη διάδοση του Κ...

 


Είναι γνωστό πως με τα μέτρα που έλαβε η Κυβέρνηση για να καταπολεμήσει την αύξηση των κρουσμάτων και να βάλει ένα φρένο στη διάδοση του Κορονοϊού, έπληξαν περισσότερο τις ήδη πληττόμενες επιχειρήσεις στον τομέα της εστίασης.

  Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης, από την ερχόμενη εβδομάδα επανέρχονται η μουσική και η διασκέδαση χωρίς περιορισμό ωραρίου, όμως μόνο με καθήμενους εντός των καταστημάτων και όχι για όρθιους.

  Τα καταστήματα αυτά όμως συνεχίζουν να μετρούν πληγές από την πανδημία, όπως και το σύνολο της αγοράς και το ερώτημα που πλανάται είναι το αν θα δούμε κάποια στιγμή τα καταστήματα να ορθοποδούν ή αν θα φτάσουμε και πάλι σε ένα σημείο όπου θα «σβήνουν» το ένα μετά το άλλο, γεμίζοντας την Ξάνθη με κλειστά καταστήματα.

Ακολούθησε το thrakitoday στο Google News για να ενημερώνεσαι άμεσα για όλες τις ειδήσεις και την έκτακτη επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια