GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παπαχρόνη(δες) - Ματθαίος Σαββίδης, "διέσωσαν" και πάλι το "σύστημα" Τσέπελη για το παζάρι!!!

   *Καθυστέρησαν μια ώρα το δημοτικό συμβούλιο για να βρουν τον Ματθαίο Σαββίδη και να έχουν...απαρτία! Ήταν να συνεδριάσουν στις 19.00 και ...

  

*Καθυστέρησαν μια ώρα το δημοτικό συμβούλιο για να βρουν τον Ματθαίο Σαββίδη και να έχουν...απαρτία! Ήταν να συνεδριάσουν στις 19.00 και συνεδρίασαν στις 20.00! 

*Καλά να πάθουν Λύρατζης και Σάββας Μελισσόπουλος, αφού αντί να διώξουν κλωτσηδόν τον Παπαχρόνη που είναι ο πιο....φανατικός "κρυφοΤσπελικός" τον ανέχονται να τους την φέρνει...πισώπλατα!

Απίστευτο κι όμως αληθινό....Η επείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Παρασκευής 28/1/2022 που είχε προγραμματιστεί για τις 19.00 με τηλεδιάσκεψη, τελικά καθυστέρησε μια ώρα και έγινε στις... 20.00 με την δικαιολογία οτι υπήρχε "πρόβλημα" στο πρόγραμμα του Δήμου Ξάνθης, ενώ  στην πραγματικότητα ο λόγος ήταν άλλος!

Έψαχναν να «βρουν» τον ...εντεταλμένο σύμβουλο Αθλητισμού Ματθαίο Σαββίδη και τον Αντιδήμαρχο Σιαμπάν Μπαντάκ για να κάνουν απαρτία, ενώ  ήδη και για μια ακόμη φορά ο γνωστός Παπαχρόνης, αποδείχτηκε αν και υποτίθεται με τους «4»...- δεκανίκι του συστήματος Τσέπελη και αρκούσε ένα τηλέφωνο....για να "πουλήσει" τους άλλους "3"!!! 

Έτσι τελικά την απαρτία -πλην του Ματθαίου  Σαββίδη- την έδωσε ο γνωστός Παπαχρονης!

Αποτέλεσμα; Μετά τις...ρητορικές αμπελοφιλοσοφίες του Παπαχρόνη που αντί να έχουν «διώξει» ήδη κλωτσηδόν οι «3» εδώ και καιρό....διασύρονται και οι ίδιοι «μαζί» του!!

Τελικό αποτέλεσμα ψηφοφορίας, 20 υπέρ και 1 ψήφος (Χαριτωνίδου) που δήλωσε παρούσα και δεν υπέκυψε στις πιέσεις Τσέπελη-Φανουράκη!!!

Σημειώνουμε ότι για να περάσει το συγκεκριμένο ήθελε 21 ψήφους, αλλά λογίστηκε ως...21η ψήφος αυτή του τοπικού συμβούλου απο τον Πρόεδρο Γιάννη Μπούτο, οπότε αναγκαστικά η αντιπολίτευση θα καταφύγει και πάλι στην Αποκεντρωμένη, αν και έρχεται ..."τσουνάμι", όπως λένε οι πληροφορίες μας. 

Έτσι για μια ακόμη φορά, ο Παπαχρόνης αποδείχτηκε «δεκανίκι» αυτών που ο ίδιος χαρακτήριζε στην προεκλογική περίοδο του 2019....παλιό και διεφθαρμένο και πριν μήνες είχε παραιτηθεί μάλιστα ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ δίνοντας ραντεβού για το...2023, για να ...επιστρέψει σε...23 ώρες!!!

Βεβαίως για μας ο Παπαχρόνης, είναι δυο φορές χειρότερος από τους υπόλοιπους "4"  της ΑΓΑΠΗΣ, διότι αυτούς τουλάχιστον τους ξέραμε...! Κάποιοι απο αυτούς ήταν άνεργοι και γι' αυτό και κατάφεραν να αυξήσουν μάλιστα τις αντιμισθίες τους....αλλά  εμείς τα λέγαμε!!! 

(σ.σ. Τυχαία το καλοκαίρι κατά την υποτιθέμενη αιφνιδιαστική επίσκεψη των "4" στο κολυμβητήριο οτυς περίμενε ο....Τσέπελης μες την καλή και με την προτροπή του Παπαχρόνη, βγάλανε ανακοίνωση οτι κάνουν....πλάτη στις παρανομίες του στα περιβάλλοντα χώρο;)

Τώρα θα ρωτήσετε εύλογα τι στόχο είχε η επείγουσα συνεδρίαση για το παζάρι το βράδυ της Παρασκευής, μετά το αίτημα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας να φύγουν οι πάγκοι από μπροστά της, επειδή εμπόδιζαν την κυκλοφορία των οχημάτων της;

Μα για να δοθούν οι κενές θέσεις στο παζάρι με .... ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΟ τρόπο σε ημέτερους κι όχι με διαφάνεια σε όλους τους βιοπαλαιστές μικροπωλητές, όπως θα ισχύει αναγκαστικά από 1/2/2022 με την αλλαγή του Νόμου!!!

(σ.σ. Φυσικά την κύρια ευθύνη για τις τακτικές Παπαχρόνη, πρωτίστως τις έχει ο ... «ηγέτης» Σάββας Μελισσόπουλος και ο υποστηριχτής του Λύρατζης. Αντί να τον έχουν διώξει κλωτσηδόν με τα «παιχνίδια» που τους παίζει συνέχεια, τον ανέχονται να τους περιπαίζει...!!!)

Ακολούθησε το thrakitoday στο Google News για να ενημερώνεσαι άμεσα για όλες τις ειδήσεις και την έκτακτη επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια