GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟ! "Τέλος" η Σοφία Ψωμά απο το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ξάνθη, ήθελε να φύγει και...έφυγε ο Γιαμουρίδης!

  *Παθιασμένος με τον ΑΟΞ ο Γιαμουρίδης, θέλουμε όλη την κοινωνία της Ξάνθης στο πλευρό μας, η ΠΑΕ Ξάνθη δεν θα "εμπλακεί" σε μικρ...

 

*Παθιασμένος με τον ΑΟΞ ο Γιαμουρίδης, θέλουμε όλη την κοινωνία της Ξάνθης στο πλευρό μας, η ΠΑΕ Ξάνθη δεν θα "εμπλακεί" σε μικροπολιτικά, μικροκοματικά  προσωπικά παιχνίδια κανενός!!! 

*Η "πανίσχυρη"  (;) γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά, ούτε το περίπτερο του Δήμου δεν μπόρεσε να δώσει στον ΑΟΞ να πουλήσει τα διαρκείας!!!

Πριν λίγη ώρα έληξε η γενική συνέλευση της ΠΑΕ Ξάνθης με αναμενόμενα αποτελέσματα,  καθώς η Γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά αποτελεί πλέον παρελθόν, μετά την απρέπεια και ¨περίεργη" εχθρότητα που αντιμετωπίστηκε η ομάδα από το Δήμαρχο  Τσέπελη στα διαρκείας και όχι μόνο

Ενώ ο μεγαλομέτοχος ευθύς εξ' αρχής  εξέφρασε την δυσαρέσκειά του και στον ίδιο τον Δήμαρχο όταν συναντήθηκαν τυχαία σε γάμο στην Κατερίνη. 

Έτσι λοιπόν από την ώρα που ούτε η "πανίσχυρη" γραμματέας του Δήμου δεν μπόρεσε να "υπερασπίσει'" τα συμφέροντα της ΠΑΕ  μέσα στο Δήμο καθώς δεν δόθηκε ούτε το περίπτερο για την πώληση των διαρκείας!!! Για ποιο λόγο να παραμείνει στη διοίκηση; 

Χώρια που με την κίνηση αυτή ο Μπιλ Πάπας θέλει να στείλει κι ένα άλλο μήνυμα στην τοπική κοινωνία, ότι η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ δεν επιθυμεί να  εμπλακεί σε μικροπολιτικά και προσωπικά παιχνίδια κανενός! Και θέλει το 100% της τοπικής κοινωνίας στο πλευρό της ομάδας.

Κατά τα λοιπά στη σημερινή γενική συνέλευση της ομάδας έγινε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ κατά 4.700.000 ευρώ, ενώ το Δ.Σ. από 7μελές έγινε 5μελές προκειμένου να γίνει και πιο ευέλικτο, με τον Τάσο Γιαμουρίδη, ΨΥΧΗ της ομάδας να μένει συνειδητά εκτός!!! 

Αλλά να δίνει το παρόν στη Γενική συνέλευση, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να "διατρανώσει" την στήριξή του  στον μεγαλομέτοχο Μπιλ Πάπας!!! Αλλά και να στείλει ένα απλό και σεμνό μήνυμα, Οτι δεν τον ενδιαφέρουν οι καρέκλες, αλλά μόνο η ΑΝΟΔΟΣ της ομάδας!!!

Άλλωστε και μόνο που ο γιος του έχει πλέον παθιαστεί με την Ξάνθη και σε κάποια παιχνίδια τον εκπροσώπησε,. δείχνει και το πόσο έχει "κολλήσει" ο Τάσος Γιαμουρίδης με τη...μπάλα, δηλαδή με το όραμα του ΑΟΞ! Εδώ και τώρα επιστροφή στην SUPER LEAGUE 1!!!

Ποιο είναι το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Ξάνθη; 

Ιδού λοιπόν  η νέα σύνθεση:

1.Μπίλ Πάπας -Πρόεδρος

2.Φάνης Ουζουνίδης- αντιπρόεδρος νομικός σύμβουλος.

3. Λουιζ- Η Αυστραλή γραμματέας του Μπιλ Πάπας.

4.Καραγκιοζέλης Χρήστος, λογιστής.

5.Γκλαβίνης Ανδρέας-Εκπρόσωπος των φιλάθλων και τοπικής κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια