GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πάμε... σαμπάνια!!! «Πάταγος» από το βίντεο της ντροπής και...χειροκροτητές τους πρώην υβριστές του Τσέπελη!

  *3.100 ευρώ για τις φωτογραφίσεις και τα βίντεο των «εκλεκτών» «παπαγάλων» του Δήμαρχου ενέκρινε ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Ηλίας Α...

 


*3.100 ευρώ για τις φωτογραφίσεις και τα βίντεο των «εκλεκτών» «παπαγάλων» του Δήμαρχου ενέκρινε ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Ηλίας Ασκαρίδης!

-ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!

*Ενώ κάθε μέρα η Ξάνθη πενθεί νεκρούς από κορονοϊο κι ο Δήμαρχος Τσέπελης που έκλεισε με την υπογραφή του το κολυμβητήριο ως αντιδήμαρχος το 2014, ανοίγει... σαμπάνιες ΧΩΡΙΣ μάσκα, πληρώνοντας τις φωτογραφίες και τα βίντεο των ΜΜΕ που τον... εκθειάζουν και τον χειροκροτούν!!!



ΠάΜΕ... σαμπάνια!!!! Με το σύνθημα αυτό ο Δήμαρχος Τσέπελης με αφορμή το ότι μπήκε νερό στη μικρή πισίνα του δημοτικού κολυμβητηρίου Ξάνθης, προσκάλεσε τους χειροκροτητές του... για να το... «πανηγυρίσουνε»!!! ΠάΜΕ σαμπάνια....ΠάΜΕ! Χωρίς μάσκα και η...σαμπάνια απο μένα στην κυρία.

Ποιος δήμαρχος; Ο ίδιος που ως ... αντιδήμαρχος, έκλεισε πριν 7 χρόνια το «στολίδι» που είχε... ανακαινιστεί επί Δημαρχίας Λάκη Στυλιανίδη και αντιδήμαρχο Αθλητισμού τον .... Φανουράκη επειδή ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΟ και αφού επί μια 5ετά ο πρώην δήμαρχος το νομιμοποίησε και δημοπράτησε τα περισσότερα έργα... ! Άνοιξε ... σαμπάνια!!! Πανηγυρίζοντας...!


Αφού αυτός που κοπίασε και δούλεψε περισσότερο από όλους - παρά τις «τρικλοποδιές» που δέχτηκε και δέχεται από την Κατερίνα Μανά για την αποπεράτωση του δημοτικού κολυμβητηρίου έχει μόνο ένα όνομα. 

Γιάννης Ζερενίδης. Δηλαδή πρόκειται για τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών!!!!

ΠάΜΕ... σαμπάνια λοιπόν την περασμένη Δευτέρα από τον Δήμαρχο Τσέπελη με την Βάσω Τσεσμετζή της ΔΕΥΑΞ να κρατάει μάλιστα το... ποτήρι του μεγάλου «ηγέτη», και χειροκροτητές –όπως κατήγγειλε ευθαρσώς και ο Τζίμης από το Δροσερό- -  αυτούς που του έσερναν τα «μύρια» όσα στις εκλογές του 2019, τον νυν αντιδήμαρχο Στέφανο Ιγιαννίδη, τον Στέλιο Γουναρίδη και τον Ιπποκράτη Καμαρίδη που ως υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, «είχε δεσμευτεί» να... «απαλλάξει» το Δήμο από τον... Τσέπελη, τον Δημήτρη Μπένη, τον Θανάση Ξυνίδη, α... και τον Πούλιο κλπ!!!

Μάλιστα ο τελευταίος (Ιπποκράτης Καμαρίδης) –όπως επεσήμανε με χιούμορ ο Πάνος Παπαδόπουλος, ήταν ο πλέον δυνατός στο... χειροκρότημά του!!! Αφού ενώ υπόλοιποι είχαν σταματήσει να χειροκροτούν τον Τσέπελη, αυτός συνέχιζε με... ενθουσιασμό το χειροκρότημα!!!!  Όπως φαίνονταν απο το βίντεο...

Απο την τελετή απουσίαζαν τα...ολόσωμα μαγιό αλλά και τα....στριγγάκια! Προφανώς θα τα δούμε....στην επόμενη σαμπάνια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια