GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΟΝ «ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ» ΚΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ… ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ!

Λίγο πολύ όλοι ξέρουμε τι εστί το όνομα Μανώλης Τσέπελης, όλοι γνωρίζουμε πως πλούτισε από την ενασχόλησή του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση…!

Λίγο πολύ όλοι ξέρουμε τι εστί το όνομα Μανώλης Τσέπελης, όλοι γνωρίζουμε πως πλούτισε από την ενασχόλησή του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση…!

Και το βασικότερο…

-Πρώτοι και καλύτεροι ήταν αυτοί που γνώριζαν και ως Δήμαρχος πως θα «συνέχιζε», βάζοντας μπροστά πρωτίστως τα οικονομικά και προσωπικά του συμφέροντα και κυρίως

Την αύξηση της περιουσίας του!!!

Βέβαια, ποτέ μη ζηλεύεις κάποιον όταν είναι τόσο άπληστος, ώστε να πλουτίζει χωρίς να… χορταίνει ποτέ!

Από την άλλη όμως, δεν είναι δυνατόν αυτοί που από πίσω του τα «σέρνουν» από πίσω γιατί διαπιστώνουν ότι «αυτοί παίρνουν κάποια κοκαλάκια» κι αυτός… πλουτίζει συνεχώς και περισσότερο, με το που τους κάνει ένα νεύμα… να τρέχουν από πίσω του!!!

Και με πιο απλά λόγια…!

Κοινή πλέον ομολογία είναι –έβλεπα το βράδυ της Δευτέρας τη ΔΙΚΗ στο OPEN και αυτό λέχτηκε πολλές φορές…- η ΠΑΝΔΗΜΙΑ δημιούργησε ατιμωρησία και η ατιμωρησία έχει αυξήσει στην Ελλάδα σε απίστευτο βαθμό την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ και τις λαμογιές!!!

Κι όλο αυτό σε κάποια φάση, θα «πνίξει» και τους Κυβερνώντες αλλά και την ίδια την Δικαιοσύνη…! Διότι η κοινωνία «βράζει»…! Και αρχίζει και «ξεβράζει» πλέον ότι κρατούσε επί δυο χρόνια περίπου μέσα της..!

(σ.σ. Κρατήστε αυτό το κείμενο… διότι όλη η Ελλάδα πλέον βράζει!).

Δεν υπάρχουν σχόλια