GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Προβοκατόρικο ΠΙΣΩΠΛΑΤΟ «χτύπημα» Φανουράκη, κατά του Δήμαρχου Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη! Τον "πρόδωσαν" τα email!

ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ!!! 

ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΙΝΕΙ "ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ Π.Ε ΕΝΟΤΗΤΑ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ;

Να παρέμβει ο Εισαγγελέας Ξάνθης Ξενοφών Κρίτσας! Γιατί ο ΕΟΔΥ και η 4η ΥΠΕ δεν δίνουν επίσημα στοιχεία, να ΛΑΜΨΕΙ η αλήθεια!!!

-ΔΡΟΣΕΡΟ-ΚΙΜΜΕΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΟ...82.37%!!!!;;

Με «εντολές» του Δήμαρχου Τσέπελη ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης έστειλε το email στα πληρωμένα «παπαγαλάκια» τους με τα ποσοστά εμβολιασμών στους Δήμους Ξάνθης;;; Ή μόνος τα "σκέφτηκε" όλα; Ποιος «μαγείρεψε» τα στοιχεία;

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ προβοκατόρικο  πισώπλατο  «χτύπημα» δέχτηκε χθες το πρωί ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης, όταν ξαφνικά τα γνωστά πληρωμένα ΜΜΕ που παίρνουν χιλιάδες ευρώ με απευθείας αναθέσεις από το Δήμο Ξάνθης, δημοσίευσαν κατά σύμπτωση τον... ίδιο πίνακα εμβολιασθέντων, εμφανίζοντας τον Δήμο Αβδήρων με ποσοστό... 18.87% και το Δήμο Ξάνθης (με Δροσερό, Πούρναλικ, Κιμμέρια κλπ) με ποσοστό εμβολιασθέντων... 82.37%!!!!!  Διότι λέει το...."πρόγραμμα"  των ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ αναθέσεων εν καιρώ πανδημίας για το Δροσερό "δούλεψε" καλά! 

Τα στοιχεία που δεν είχαν καμιά πηγή, είχαν ως αποτέλεσμα φυσικά να αντιδράσει έντονα ο  Δήμαρχος Αβδήρων τηλεφωνώντας στα συγκεκριμένα ΜΜΕ και όχι μόνο, προκειμένου να ρωτήσουνε τους υπεύθυνους που βρήκαν τα συγκεκριμένα στοιχεία!!!Και να πάρει φυσικά την απάντηση οτι τους τα έστειλε με email απο το Δήμο ο Φανουράκης!!! 

Σημειώνουμε οτι Δήμος Ξάνθης και Δήμος Αβδήρων είναι και...συνέταιροι στην νέα ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ που ετοιμάζει ο Δήμαρχος Τσέπελης!!

Επισημαίνουμε μάλιστα οτι ενώ ο "διαμορφωτής" κοινής γνώμης και "πρύτανης" των απευθείας αναθέσεων Σταύρος Καρυπίδης,  επί εποχής ΠΑΣΟΚ ακόμη (Άρης Γιαννακίδης-Φώτης Καραλίδης) ρίχνει λάσπη στον Δήμαρχο Αβδήρων οτι εναγκαλίζεται τον...ΣΥΡΙΖΑ, το email του Φανουράκη που πήγε σε ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΜΜΕ στον πρώτο που πήγε, ήταν ο υψηλόμισθος έμμισθος υπάλληλος του Ευρωβουιλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου (μαζί με την σύζυγό του...), ήταν ο Γιάννης Σιδηρόπουλος!!! 

Ιδού και το δημοσίευμά του!!!




ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ



«Δήμος            Πληθυσμός     Έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό            Ποσοστό πληθυσμού

ΑΒΔΗΡΩΝ     18.573             3.295               17,74 %

ΜΥΚΗΣ          15.724             4.977               31,65%

ΞΑΝΘΗΣ        55.360             42.753             77,23%

ΤΟΠΕΙΡΟΥ     12.199             5.202               42,64%

Αντίστοιχη είναι η εικόνα και για όσους έχουν ολοκληρώσει μία δόση:

Δήμος Πληθυσμός     Μόνο με την πρώτη δόση       Ποσοστό πληθυσμού

ΑΒΔΗΡΩΝ     18.573             3.504               18,87%

ΜΥΚΗΣ          15.724             5.363                34,11%

ΞΑΝΘΗΣ        55.360             45.599             82,37%

ΤΟΠΕΙΡΟΥ     12.199             5.483               44,95%»

Ακριβώς τον ίδιο πίνακα δημοσίευσε  ταυτόχρονα όμως και ο πρωταθλητής ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΩΝ Φανουράκη Σταύρος Καρυπίδης  με τον παρακάτω τίτλο και ανάλογα μαθήματα...."εποικοινωνίας" στον Δήμαρχο Αβδήρων αλά...Φανουράκη-Τσέπελη:

Τεράστια η επιτυχία του προγράμματος ενημέρωσης και εμβολιασμού του Δημάρχου Μανώλη Τσέπελη!!! Τελευταίος ο “λαλίστατος” και εναγκαλισθής με το Σύριζα, Γ. Τσιτιρίδης

Δυο επιτυχημένα προγράμματα ενημέρωσης του κοινού σχεδίασε και εφάρμοσε ο Δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης στον Δήμο της Ξάνθης κατά την διάρκεια των τελευταίων μηνών με στόχο την προστασία των ευάλωτων πληθυσμών και τον εμβολιασμό. Και την τεράστια αυτή επιτυχία καταγράφουν τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ για τον νομό Ξάνθης που δημοσιεύσαμε χθες και δείχνουν ποσοστό εμβολιασμού του πληθυσμού του Δήμου Ξάνθης περίπου 80%!!!!!

Την ίδια ώρα ο “λαλίστατος” για τα Κέντρα Υγείας και εναγκαλισθής με το Σύριζα Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης καταγράφει στον δήμο του το μαύρο ποσοστό εμβολιασμού του 17,74%. Καλά τα λόγια και τα σαλτανάτια κ. Δήμαρχε και οι αποκλεισμοί των δρόμων (σαν το 1950) αλλά ο πληθυσμός σου είναι εκτεθειμένος στην πανδημία και κάτι πρέπει να κάνεις για αυτό….

σ.σ. Η αλήθεια είναι ότι ίσος θα πρέπει πρώτα να ξεκινήσεις να ΑΝΑΓΝΩΡΗΖΕΙΣ το πρόβλημα και όχι να το αμφισβητείς και στην συνέχεια να αρχίσεις να ακούς τους ανθρώπους που σε συμβούλευσαν όλο αυτό τον καιρό της πανδημίας, αλλά δεν τους άκουγες όταν σου έλεγαν για θέματα ενημέρωσης του κοινού… και δεν εννοώ φυσικά εμένα, αλλά φίλους σου καρδιακούς που σου τα είπαν… αλλά εσύ κοιτούσες ΑΛΛΟΥ!!! (Με δημόσιες σχέσεις δουλειά δεν γίνεται).


ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ!!!

Μετά από αυτό ο Δήμαρχος Αβδήρων επικοινώνησε με τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ Δημήτρη Τσαλικάκη και του ζήτησε τα επίσημα στοιχεία για τους Δήμους αλλά πήρε την απάντησε ότι  δεν τα... γνωρίζει και δεν τα έχει και τα στοιχεία του αφορούν μόνο τις Περιφερειακές Ενότητες.

Μέχρι που...βγήκε λαυράκι, αφού όπως αποκαλύφθηκε τα περιβόητα με ένα πρόχειρο email που δεν είχε καμιά επίσημη ΠΗΓΗ και υπογραφή, έστειλε στα συγκεκριμένα και μόνο ΜΜΕ ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης από το προσωπικό του email.

Φυσικά έγινε ...χαμός με τον Δήμαρχο Αβδήρων να εξηγεί στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Πάνου Παπαδόπουλου την έρευνα που έκανε, τα τηλέφωνα που πήρε ότι «αυτός που έστειλε όλα τα email ήταν ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης!!!!

Μετά από αυτό φυσικά ζητάμε την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ του Εισαγγελέα Ξάνθης Ξενοφώντα Κρίτσα προκειμένου να ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, διότι ήδη βράζει όλη η τοπική κοινωνία των Αβδήρων, καθώς τα στοιχεία αυτά είναι πρόχειρα και ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ από πουθενά!!!!!

ΔΡΟΣΕΡΟ - ΚΙΜΜΕΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΟ... 82.37%!!!!;;

Ρωτάμε λοιπόν ως «Μαχητής» μετά από όλα αυτά.

Με «εντολές» του Δήμαρχου Τσέπελη ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης έστειλε το email στα πληρωμένα «παπαγαλάκια» τους με τα ποσοστά εμβολιασμών στους Δήμους Ξάνθης;;; Ποιος «μαγείρεψε» τα στοιχεία;

Και περιμένουμε μια επίσημη απάντηση, υπενθυμιζοντας ότι ήδη έχουν κατατεθεί  μηνύσεις για σωρεία... ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΩΝ σε βάρος του αντ’ αυτού αντιδήμαρχου Ξάνθης Μανώλη Φανουρακη!!!!

Και φυσικά το λόγο έχει πλέον  ο Εισαγγελέας Ξάνθη Ξενοφών Κρίτσας, καθώς ο Δήμος Αβδήρων κατέθεσε επισήμως επιστολή και ζητάει ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ απο την 4η ΥΠΕ, τον ΕΟΔΥ κλπ!!!!!

Με τους νομικούς του και όχι μόνο!!!

(σ.σ. 82.37% στο Δροσερό, τα Κιμμέρια κλπ εμβολιάστηκαν δηλαδή...Αθάνατε Φανουράκη!!! Γυρολόγε κομμάτων και δημοτικών παρατάξεων...! ).

Δεν υπάρχουν σχόλια