GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Και ο σύλλογος Κυπρίων Ξάνθης στο πλευρό του Δήμου Αβδήρων για το Κέντρο Υγείας!

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΠΡΊΩΝ ΞΑΝΘΗΣ   ΟΣύλλογος Κυπρίων Ν Ξάνθης συμμεριζόμενος την αγωνία των κατοίκων του δήμου Αβδήρων, αλλά και των κ...

 



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΠΡΊΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

 

ΟΣύλλογος Κυπρίων Ν Ξάνθης συμμεριζόμενος την αγωνία των κατοίκων του δήμου Αβδήρων, αλλά και των καλοκαιρινών επισκεπτών του δήμου συμπαρίσταται στον αγώνα που διεξάγει σύμπασα η Δημοτική Αρχή πλαισιωμένη από το λαό και όλες τις αρχές του τόπου.

Δηλώνουμε με την παρούσα ότι συμπαριστάμεθα στον αγώνα για την πλήρη αποκατάσταση του Κέντρου Υγείας Αβδήρων και την πλήρη λειτουργία του για να συνεχίσει την προσφορά του στον τόπο. Η επίκληση  της υπολειτουργίας του Κέντρου Υγείας Αβδήρων για την δήθεν καλή λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, δεν ευσταθεί γιατί αυτό που χρειάζεται το νοσοκομείο Ξάνθης και ιδιαίτερα σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες για το νομό μας, είναι η αποσυμφόρηση του νοσοκομείου, η οποία επιτυγχάνεται με την λειτουργία όλων των περιφερειακών Κέντρων Υγείας.

Ελπίζουμε ο Υπουργός να επανεξετάσει το θέμα και να βελτιώσει ακόμη καλύτερα τις συνθήκες λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Αβδήρων με κανονική λειτουργία, ενίσχυση του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού αλλά και του εξοπλισμού του Κέντρου.

Ο Σύλλογος μας δηλώνει παρόν σ’ αυτόν τον αγώνα.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος 

Ελένη Χατζηγεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια