GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΓΡΟΥΓΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΣΕΠΕΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ!

  Κάποτε είχαν κάνει ερώτηση όλοι μαζί, για τις  παλινδρομίες   του «δίδυμου» Τσέπελη-Φανουράκη με τους «Τουρκόφρονες», τον «Ψευτομουφτή» Ξά...

 


Κάποτε! Και αναφέρομαι φυσικά στην παράταξη ΑΓΑΠΗ για τον... Τσέπελη πλέον, που τώρα δεν έχει αλλάξει απλώς ρότα, αλλά και «λιβανίζει» το «δίδυμο» του Δήμου που κατηγορούσε...!!!

Καθότι από τότε όμως  που άρχισαν να παίρνουν τις ενισχύσεις για τον Ποδηλατικό σύλλογο Πήγασο και τις απευθείας αναθέσεις, ξαφνικά άπαντες… έκαναν στροφή 180 μοιρών!

Τέτοιο νταβαντούρι, τόσος ντόρος, τέτοια εναγκαλισμοί του Δήμαρχου Τσέπελη με τον Τούρκο Πρόξενο και την Τουρκική αποστολή συν την υπερήφανη εκ Σκοπίων ... «Μακεδόνισσα» και άπαντες οι «πατριώτες» ΣΙΩΠΟΥΝΤΕΣ!!!!

Ο λόγος επαναλαμβάνω, για την παράταξη Παπαχρόνη που όταν ξεκίνησε την «καριέρα»της,  ειδικά στα Εθνικά θέματα, δεν σήκωνε κουβέντα…

Αν αυτό δεν είναι υποκρισία, τι ακριβώς είναι κύριε Σπανίδη;

(σ.σ. Θαυμάστε και τον Δήμαρχο Τσέπελη με τον Τούρκο Πρόξενο και τους Τούρκους αθλητές… Τόσες ξένες αποστολές ήταν στο γήπεδο αλλά αυτός εναγκαλίζονταν κι έτρεχε μόνο πίσω από τον Τούρκο Πρόξενο!).

Δεν υπάρχουν σχόλια