GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο πολιτισμός στη μάχη κατά της βίας των γυναικών

Μια σειρά από ταινίες προβάλλουν ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Ξάνθης και η Κινηματογραφική Λέσχη της Φιλοπρόοδης Ένωσης Ξάνθης συνεργασία με το ...

Μια σειρά από ταινίες προβάλλουν ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Ξάνθης και η Κινηματογραφική Λέσχη της Φιλοπρόοδης Ένωσης Ξάνθης συνεργασία με το Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας την Πέμπτη 25η Νοεμβρίου 2021 –ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ- και ώρα 20:00 στο χώρο του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Ξάνθης, στα πλαίσια της 16ημερης εκστρατείας του για την ευαισθητοποίηση των πολιτών στο θέμα της εξάλειψης της βίας και της τήρησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Πρόκειται για τις ταινίες:

Η ταινία “Testing Greta” είναι μια ασυνήθιστη, γεμάτη ανατροπές ιστορία ενδοοικογενειακής βὶας, ειπωμένη με έναν ιδιαίτερο και ανατρεπτικὸ τρόπο. Έχοντας στοιχεία τόσο κωμικά όσο και τραγικά, αφηγείται την ιστορία μιας δυναμικής γυναίκας που στιγμιαία σπάει, αποκαλύπτοντας τη φρικτή αλήθεια της ιδιωτικής της ζωής, πριν ξαναφορέσει την λαμπερή μάσκα της. H ταινία είναι αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουν υπάρξει σιωπηλά θύματα κακοποίησης.



Δεν υπάρχουν σχόλια