GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Προσλήψεις στην Ελληνική Αστυνομία

  Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την πρόσληψη εξήντα  ιδιωτών, ως Αξιωματικών – Δείτε αναλυτικά

 Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την πρόσληψη εξήντα  ιδιωτών, ως Αξιωματικών – Δείτε αναλυτικά

Πρόκειται για προσλήψεις στον τομέα Υγειονομικού και συγκεκριμένα τριάντα (30) ψυχολόγων, δεκαπέντε (15) ψυχιάτρων, δεκατριών (13) παθολόγων και δύο (2) πνευμονολόγων.

Μετά τις απαραίτητες διαδικασίες και με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους, θα στελεχώσουν, μεταξύ άλλων, και τα περιφερειακά ιατρεία, που συστάθηκαν πρόσφατα με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, στις έδρες αστυνομικών υπηρεσιών δεκατριών μεγάλων πόλεων της Χώρας.

Η πρόσληψη άρτια καταρτισμένων επιστημόνων υγείας και η ένταξή τους στο δυναμικό της Ελληνικής Αστυνομίας, αποτελεί το επιστέγασμα της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλλεται για την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υγειονομικών υπηρεσιών στο προσωπικό του Σώματος.

Με τον τρόπο αυτό θα καλύπτονται με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα οι υγειονομικές ανάγκες τόσο του εν ενεργεία όσο και του εν αποστρατεία προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και των οικογενειών αυτού.

Σημειώνεται ότι, οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν αυτοπροσώπως στο Αστυνομικό Τμήμα ή Αστυνομικό Σταθμό του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους ή στα Προξενεία της Ελλάδας στις χώρες όπου διαμένουν, την αίτηση συμμετοχής με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, από 24-11-2021 μέχρι και την 15:00 ώρα της 23-12-2021.

Οι υποψήφιοι/ες υποχρεούνται να υποβάλουν αυτοπροσώπως στο Αστυνομικό Τμήμα ή Αστυνομικό Σταθμό του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους ή στα Προξενεία της Ελλάδας στις χώρες που διαμένουν, την αίτηση συμμετοχής με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, προσκομίζοντας παράλληλα και το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, από την 24-11-2021 μέχρι και την 15:00 ώρα της 23-12-2021.

Μετά την παρέλευση της προθεσμίας αυτής δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις συμμετοχής.



Δεν υπάρχουν σχόλια