GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έλα να τα πούμε...FACE to FACE! Γιάννης Tσεγγελίδης προκαλεί Δήμαρχο Τσέπελη, μην «κρύβεσαι» πίσω από «άλλους»!..!

  Ο πρώην Δήμαρχος Σταυρούπολης και πρώην Πρόεδρος της Αναπτυξιακής καλεί σε δημόσια εφ’ όλης της ύλης τηλεοπτική αντιπαράθεση τον Δήμαρχο Τ...

 

Ο πρώην Δήμαρχος Σταυρούπολης και πρώην Πρόεδρος της Αναπτυξιακής καλεί σε δημόσια εφ’ όλης της ύλης τηλεοπτική αντιπαράθεση τον Δήμαρχο Τσέπελ!

-ΕΙΣΑΙ «ΓΙΑΛΑΤΖΙ» ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ!

 «Βγες και πες στον Ξανθιώτικο λαό «πως έφυγες από την Φωνή της Αμερικής, τι σχέδια υπέκλεψες από εκεί και για ποιο σκοπό, πόσο σε ΕΥΝΟΗΣΑΜΕ για να γίνεις αυτό που είσαι τόσο εγώ όσο και ο Παναγιώτης  Σγουρίδης».

-ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΥΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ!


«Face to Face. Δηλαδή πρόσωπο με πρόσωπο και όπου θέλει. Ακόμη και στην... κεντρική πλατεία της Ξάνθης. Και απλά να σταματήσει να κρύβεται πίσω από τους άλλους...»! Ο Γιάννης Τσεγγελίδης, ρίχνει ανοιχτά το "¨γάντι" στον Δήμαρχο Τσέπελη, προκαλώντας νέο πανικό και τρόμο στο ίδιο και το στενό "περιβάλλον" του....ενώ προβαίνει και σε νέα αποκάλυψη με αιχμή του δόρατος την ειδική του σύμβουλο σε Ευρωπαϊκά προγράμματα Δέσποινα Χατζογλίδου σε έργο που υλοποιεί σε συνεργασία με τον Ιπποκράτη Καμαρίδη της ΔΕΥΑΞ ύψους 500.000 ευρώ!!!

Αναλυτικά:

Ο πρώην Δήμαρχος Σταυρούπολης, Γιάννης Τσεγγελίδης, με αφορμή αυτά που ψιθυρίζουν δεξιά και αριστερά οι παρατρεχάμενοι και τα «παπαγαλάκια» του Δήμαρχου Τσέπελη, χθες ευθέως του πέταξε το «γάντι», καλώντας τον ανοιχτά και όποτε θέλει, σε μια εφ’ όλης της τηλεοπτική ή ραδιοφωνική συνέντευξη, για το παρελθόν του αλλά και το παρόν του, για την στήριξη που του παρείχε αλλά και την τεράστια ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ απέναντί του, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα ευθέως ως «γιαλατζί» Νεοδημοκράτη, αφού για τα προσωπικά του συμφέροντα και τα μαγαζιά του με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ έτρεχε στα Υπουργεία...

«Τσέπελη μην κρύβεσαι πίσω από τους άλλους... Βγες και πες στον Ξανθιώτικο λαό «πως έφυγες από την Φωνή της Αμερικής, τι σχέδια υπέκλεψες από εκεί και για ποιο σκοπό... πόσο σε ΕΥΝΟΗΣΑΜΕ για να γίνεις αυτό που είσαι σήμερα τόσο εγώ όσο και ο Παναγιώτης  Σγουρίδης και ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ. Εμείς σε βοηθήσαμε να «φτιαχτείς» και εισπράττουμε την ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ σου δυστυχώς, αφού μας ζητάς και τα ρέστα από πάνω...»!

(σ.σ. Αληθεύει ότι ο στενός συνεργάτης της Χατζογλίδου ο Σταμπουλής από την Καβάλα κατέθεσε αγωγή κατά του  Δήμου Ξάνθης; Και για ποιο λόγο; Τι αναφέρει σε αυτήν; Και για ποιό λόγο έβαλε στο στόχαστρο τον Φανουράκη η εσυγκεκριμένη κυρία;)

ΚΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ

Τι συμβαίνει και που βρίσκεται το πρόγραμμα WRESTLE κύριε Δήμαρχε; Ύψους 500.000 ευρώ;


Ο Δήμος Ξάνθης συμμετέχει ως εταίρος στην υλοποίηση του έργου WRESTLE που ανακοίνωσε στις 22/10/2019 και με το οποίο ασχολείται η κυρία Χατζογλίδου, ύφους 500.000 ευρώ σε συνεργασία με τον Ιπποκράτη Καμαρίδη της ΔΕΥΑΞ. Και ποιοι επωφελήθηκαν και επωφελούνται από αυτό;

Σε ποιο στάδιο βρίσκεται το συγκεκριμένο πρόγραμμα;;; Πρόγραμμα για το οποίος εμείς ως ΜΑΧΗΤΗΣ δεν πήραμε χαμπάρι βέβαια μέχρι σήμερα, όπως φαντάζομαι και  η αντιπολίτευση!!!

Υπενθυμίζουμε τι ανέφερε το δελτίο τύπου του Δήμου Ξάνθης:

«Ο Δήμος Ξάνθης συμμετέχει ως εταίρος στην υλοποίηση του έργου με τίτλο «Joint Water REsources management System for Long-term Efficiency” (Κοινό Σύστημα Διαχείρισης Υδάτινων Πόρων για μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα) και ακρώνυμο WRESTLE του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα – Βουλγαρία 2014-2020.

Το έργο «WRESTLE» φέρνει σε συνεργασία 6 εταίρους, 4 ελληνικούς και 2 βουλγαρικούς φορείς, σε μια συστηματική προσπάθεια να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν ένα ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό σχέδιο προς μία βιώσιμη διαχείριση των υδάτων μέσα από την αποδοτική χρήση των διασυνοριακών διαθέσιμων υδάτινων πόρων.

Ο δράσεις του έργου αναμένεται να συμβάλλουν σε μία ενιαία διασυνοριακή προσέγγιση για την προσαρμογή στις απαιτήσεις που απορρέουν από την Οδηγία Πλαίσιο για τα νερά (Water Framework Directive 2000/60/EC) και ειδικότερα στον τομέα της αποδοτικής χρήσης τους. Οι εταίροι του έργου εργάζονται από κοινού ώστε να αναλύσουν τις υφιστάμενες συνθήκες στη διασυνοριακή περιοχή και να ένα κοινό Σχέδιο Δράσης ώστε να καλυφθούν οι ειδικότερες απαιτήσεις των αρχών της βιώσιμης διαχείρισης των υδάτων και της εν λόγω Οδηγίας. Καλές πρακτικές καταγράφονται και αξιολογούνται ώστε να προσαρμοστούν κατάλληλα στην ειδικότερη περίπτωση της διασυνοριακής περιοχής και. Το Σχέδιο Δράσης θα αποτελείται από την εξειδίκευση της κοινής μέσο-βραχυπρόθεσμης στρατηγικής, στην περιοχή ευθύνης κάθε εταίρου καθώς και από έναν Οδηγό Εφαρμογής Πολιτικών για την επίτευξη των μακροπρόθεσμων στόχων.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του έργο θα αξιοποιηθούν τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών για ένα κοινό σύστημα παρακολούθησης της χρήσης των υδάτων ώστε να ελαχιστοποιηθούν η κακή χρήση και η σπατάλη των υδάτινων πόρων ή οι διαρροές. Το προτεινόμενο σύστημα, θα αυτοματοποιεί επίσης τις διαδικασίες μέτρησης καθώς και την εξυπηρέτηση του πολίτη στις συναλλαγές του. Επιπλέον θα παρέχει ενημέρωση για τη χρήση σε πραγματικό χρόνο καθιστώντας δυνατή την προώθηση της αποδοτικής χρήσης και την έγκαιρη παρέμβαση και διόρθωση ενδεχόμενων αστοχιών. Τέλος, το σύστημα παρέχει πιο αποτελεσματικές μετρήσεις κατανάλωσης μειώνοντας τα λάθη σε λογαριασμούς και παρέχοντας στους καταναλωτές προσωποποιημένη πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο. Με αυτό τον τρόπο και οι ίδιοι οι πολίτες θα είναι σε θέση να βλέπουν τα αποτελέσματα της υπεύθυνης στάσης τους απέναντι στο νερό.

Η τρίτη δράση του έργου αφορά στην υλοποίηση μίας εκτεταμένης καμπάνιας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης τόσο προς το ευρύ κοινό, όσο και σε ειδικούς πληθυσμούς (παιδιά, νέοι,  αγρότες, επιχειρήσεις, βιομηχανίες, δημόσιες αρχές κλπ.). Στόχος της καμπάνιας είναι η καλλιέργεια «υπεύθυνης συμπεριφοράς» τόσο σε όρους αποδοτικής χρήσης του νερού όσο και σε όρους πρόληψης και προστασίας της ποιότητας/ποσότητας.

Αναλυτικά στοιχεία του έργου μπορείτε να βρείτε στο http://www.greece-bulgaria.eu/approved-project/8/

The Cooperation Programme INTERREG V-A "Greece-Bulgaria 2014-2020" is co-funded by the European Regional Development Fund (ERDF) and national funds of the countries participating in it».

(σ.σ. Περιμένουμε με ενδιαφέρον τις απαντήσεις...! Όπως περιμένουμε φυσικά ο λαλίστατος Δήμαρχος Τσέπελης να απαντήσει στην πρόσκληση-πρόκληση του Γιάννη Τσεγγελίδη για εφ' όλης της ύλης αντιπαράθεση...! Κι είναι ακόμη η αρχή...)

Δεν υπάρχουν σχόλια