GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Νέα απίστευτη καταγγελία: Αντιεμβολιαστές αρνούνται να λάβουν αίμα από εμβολιασμένους!

  Κι όμως οι αρνητές των εμβολίων φθάνουν στο σημείο να αρνούνται να δεχτούν αίμα από εμβολιασμένους, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η πρόεδρος ...

 


Κι όμως οι αρνητές των εμβολίων φθάνουν στο σημείο να αρνούνται να δεχτούν αίμα από εμβολιασμένους, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας.

«Μέχρι τώρα είχαμε την άρνηση διασωλήνωσης, από την οποία πέθαναν και άνθρωποι, τώρα έχουμε ομάδες που αρνούνται μετάγγιση», ήταν τα λόγια της Άννας Μαστοράκου στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η κ. Μαστοράκου οι αρνητές έχουν την απαίτηση να επιλέξουν αν θα λάβουν αίμα από εμβολιασμένο πολίτη ή όχι.

«Είναι συνταρακτικό το ότι υπάρχουν ομάδες που λειτουργούν οργανωμένα και πανελλαδικά. Αυτό το έχουμε δει και στην άρνηση της διασωλήνωσης, αλλά η τελευταία μόδα είναι ότι αν κάποιος μπει χειρουργείο ή θέλει μετάγγιση και ανήκει σε κάποια από τις παραπάνω ομάδες «αντιεμβολιαστών» ζητά να μην γίνει μετάγγιση από εμβολιασμένο. Έχουν δηλαδή συγκεκριμένη απαίτηση.

Αυτό φυσικά δεν έχει καμία επιστημονική βάση. Είναι άνθρωποι που δεν έχουν καμία επαφή με την επιστήμη και δέχονται ότι διαβάσουν στο διαδίκτυο. Έχω την άποψη πλέον ότι λειτουργούν συντεταγμένα», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια