GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΔΙΩΞΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ! Τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης, Αμέτ Μετέ -Ανάρτησε στο fb τη σημαία της Τζιχάντ! Διχάζει το λαό!

Πάταγος σε όλη την Ελλάδα με τον ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ εγκάθετο του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής,  ζητήθηκε η σύλληψή του από τον  Μανώλη Κοττάκη


Πάταγος σε όλη την Ελλάδα με τον ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ εγκάθετο του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής,  ζητήθηκε η σύλληψή του από τον  Μανώλη Κοττάκη

Απίστευτο αλλά αληθινό! Εν μέσω Μπαϊραμκιού που γιορτάζουμε ειδικά εδώ στη Θράκη ενωμένοι Μουσουλμάνοι και Χριστιανοί μετά το Πάσχα, ο «αδίστακτος» και ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ εγκάθετος της Άγκυρας «Ψευτομουφτής» Ξάνθης Αμέτ Μετέ  με αφορμή τα  γεγονότα στο Ισραήλ, ανάρτησε στο fb τη σημαία της Τζιχάντ!!! Προκαλώντας ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΘΗ στον πληθυσμό της Θράκης, επιχειρώντας με αδίστακτο τρόπο να «ξεσηκώσει « τους μουσουλμάνους σε... «ιερό πόλεμο»

Ο λαός της Θράκης ζητεί από τον Υπουργό Εξωτερικών να ΔΙΩΞΕΙ εδώ και τώρα από τη χώρα μετά συγκεκριμένη ανάρτηση τον αδίστακτο αυτό άνθρωπο!

Και την σύλληψή του πάραυτα από τις Εισαγγελικές αρχές. Άλλωστε τους καθιστούμε υπεύθυνους για οποιαδήποτε ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ στην περιοχή μας

Δείτε αυτούσια την άθλια ανάρτησή στο fb αλλά και την απάντηση του ραβίνου Μορντεχάϊ Φριζή! Πρόκειται για απίστευτες καταστάσεις και θα πρέπει να λάβουν όλες οι  αρχές σοβαρά αυτές τις προκλήσεις.

«Mordechai Frizis
Θα σας στείλουμε από κει που ήρθατε. Θα πάρετε πόδι από την εβραϊκή Ιερουσαλήμ και το άγιο εβραϊκό μέρος των δύο εβραϊκών Ναών της Ιερουσαλήμ και όλη την αιώνια πρωτεύουσα του Ισραήλ, όπως και μέσα από την Άγια Σοφιά και όλη την Κωσταντινούπολη.

Ραββίνος Μορντεχάϊ Φριζής».


ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΤΤΑΚΗΣ: ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ!!! ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΣΤΟ FB ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΤΖΙΧΑΝΤΓ

Με το ίδιο θέμα ασχολήθηκε ωστόσο χθες και ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκη από το newsbreak.gr:

«Συλλάβετε τον ψευδομουφτή!
Ανάρτησε στο facebook την σημαία της Τζιχάντ!


Απίστευτη πρόκληση του ψευδομουφτή – αχυράνθρωπου της Τουρκίας Αχμέτ Μετε.

Με ανάρτηση του νωρίτερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, σε ένα αντισημιτικό παραλήρημα, δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει την σημαία της ισλαμικής Τζιχάντ, παραλλαγές της οποίας χρησιμοποιούν οι τρομοκρατικές οργανώσεις του Ισλαμικού Κράτους και της Al Qaeda.

Πως είναι δυνατόν να κυκλοφορεί ελεύθερος στην Ελλάδα ένας άνθρωπος που σηκώνει τη σημαία του μίσους, υπό την οποία έχουν γίνει τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα;

Τρομοκράτες του ισλαμικού κράτους υψώνουν τη σημαία τους

Μπορεί η συγκεκριμένη ανάρτηση να αποσύρθηκε μετά τις ομαδικές αναφορές, αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα. Ο άνθρωπος υποθάλπει πλέον δημόσια την τρομοκρατία, σε μία εθνικά κρίσιμη στιγμή. Πρέπει να λογοδοτήσει. Η ελληνική δικαιοσύνη ας κάνει το καθήκον της».

2 σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσείς είστε ναζί. Μπράβο στον μουφτή Αχμέτ Μετέ! Η σημαία αυτή δεν είναι η "σημαία της τζιχάντ" αλλά καταγράφεται επάνω της το "Λα ιλάχα ίλλαλλάχ, Μουχάμεντουν Ρασούλ ΑΛΛΑΧ" (Δεν υπάρχει θεός εκτός του Θεού (ΑΛΛΑΧ), ο Μουχάμμεντ είναι ο Απεσταλμένος του Θεού).

    ΑπάντησηΔιαγραφή