GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Γέμισε άδειες καρέκλες η Κεντρική πλατεία της Ξάνθης στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας «emptychairs» -Η εστίαση απαιτεί-δεν επαιτεί!

Υπό βροχή η "σιωπηλή" εκδήλωση διαμαρτυρίας των μαγαζιών Ξάνθης.


Υπό βροχή η "σιωπηλή" εκδήλωση διαμαρτυρίας των μαγαζιών Ξάνθης.
Σε συμβολική διαμαρτυρία προχώρησαν οι εργαζόμενοι στον χώρο της εστίασης και των καφέ στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, συμμετέχοντας στην πανευρωπαϊκή διαμαρτυρία «emptychairs» (άδειες καρέκλες).

Το ραντεβού δόθηκε στις 19:30 η ώρα Ελλάδος υπό βροχή και εργαζόμενοι και επιχειρηματίες στην εστίαση τοποθέτησαν άδειες καρέκλες, με συνθήματα αλλά και αιτήματα σε φέιγ βολάν.
«Η εστίαση απαιτεί-δεν επαιτεί», ήταν το σύνθημα στην Ξάνθη, όπου διαμαρτυρήθηκαν το Σωματείο Επαγγελματιών με Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Ξάνθης και το Σωματείο Καφέ-Μπαρ Ξάνθης.

Στο πλευρό των σωματείων βρέθηκαν τόσο ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης, όσο και η Πρόεδρος ΟΕΒΕ Ξάνθης Μαίρη Τσιακίρογλου, ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΞΑΝΘΗ για όλους Σάββας Μελισσόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης και Σουά και φυσικά επιχειρηματίες των μαγαζιών και ελάχιστοι εργαζόμενοι.







Δεν υπάρχουν σχόλια