GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ποιούς ακριβώς, πόσους και γιατί ευχαριστεί ο Η. Ασκαρίδης, πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού; Αντί να κρύβονται για την υποβάθμιση των ΘΛΕ κάνουν και δηλώσεις;

Η. Ασκαρίδης στο Δημοτικό Ραδιόφωνο: “Σας ευχαριστώ όλες και όλους από καρδιάς για τη συμμετοχή σας, το αστείρευτο κέφι, τη ζωντάνια σ...


Η. Ασκαρίδης στο Δημοτικό Ραδιόφωνο: “Σας ευχαριστώ όλες και όλους από καρδιάς για τη συμμετοχή σας, το αστείρευτο κέφι, τη ζωντάνια στη μεγάλη αυτήν γιορτή”.

ΜΑΛΛΟΝ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Ειλικρινά εξεπλάγην όταν διάβασα σε δηλώσεις του στο δημοτικό ραδιόφωνο Ξάνθης τον πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Ηλία Ασκαρίδη να ευχαριστεί όλους και προφανώς δεν εννοούσε τους Ξανθιώτες αφού ένας ελάχιστος αριθμός από το σύνολον των Ξανθιωτών παρακολούθησε την έναρξη των ΘΛΕ και στα δάχτυλα τους ενός χεριού τους ανθρώπους που παρακολούθησαν και παρακολουθούν τις άλλες εκδηλώσεις και πιο συγκεκριμένα την εκδήλωση που έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία το μεσημέρι του Σαββάτου όπου κάποια τοπικά συγκροτήματα έναν μία θαυμάσια χορευτική παρουσίαση αλλά δυστυχώς την παρακολουθούσαν οι θαμώνες των καφετεριών γύρω γύρω και οι μετρημένη στα δάχτυλα των δύο χεριών περαστικοί συμπολίτες μας λόγω λαικής.

Αν για αυτό το αποτέλεσμα ευχαριστεί τους συνεργάτες του, τους προμηθευτές των απευθείας αναθέσεων και των αεριτζήδων, τότε ορθώς ευχαριστεί.

Γιατί αν ο πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού ευχαριστεί τους Ξανθιώτες κακώς τους ευχαριστεί γιατί αυτοί – οι Ξανθιώτες – δια της αποχής τους, μάλλον δεν τον ευχαριστούν καθόλου.

Αντί ο κ. Ασκαρίδης και ο μέντοράς του να κρύβονται για το τόσο ακριβό φύκη που πουλάνε για μετάξι στους Ξανθιώτες, έχουν το θράσος να εμφανίζονται στα δικά τους μέσα ενημέρωσης και να μιλούν χωρίς να ντρέπονται για το συστηματικό ροκάνισμα του προυπολογισμού του δήμου Ξάνθης.

Ποιόν άραγε




Δεν υπάρχουν σχόλια