GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η Ο.Ε.Β.Ε. Ξάνθης έκοψε την πίτα της

Κάτω από το πρίσμα της σύσφιξης των σχέσεων των μικρομεσαίων, ελεύθερων επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων, η Ο.Ε.Β.Ε. Ξάνθης έκοψε ...


Κάτω από το πρίσμα της σύσφιξης των σχέσεων των μικρομεσαίων, ελεύθερων επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων, η Ο.Ε.Β.Ε. Ξάνθης έκοψε την πίτα της που ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος πατέρας Γκουτζίνης.

Μετά την ευλογία της πίτας, η πρόεδρος Μαρία Τσιακίρογλου έκοψε την πίτα και τυχερός της βραδιάς ήταν ο Θοδωρής Ψαράς που βρήκε το νόμισμα και κέρδισε ένα τάμπλετ

Στην συνέχεια τη εκδήλωσης όπου προσκλήθηκαν και παραβρέθηκαν περίπου 250 επαγγελματίες με τις οικογένειες τους η πρόεδρος αναφέρθηκε στην αποστολή και τους λόγους ύπαρξης της Ο.Ε.Β.Ε. σημειώνοντας ότι οι μικρομεσαίοι και ελεύθεροι επαγγελματίες είναι η ραχοκοκαλιά της τοπικής και όχι μόνο οικονομίας.

Ποιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι η ΟΕΒΕ ιδρύθηκε σαν δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο το 1948 με σκοπό την κοινή διεκδίκηση των κοινών συμφερόντων, την συνεργασία και την συμβολή στον κοινωνικό διάλογο τονίζοντας ότι το συνδικαλιστικό όργανο είναι συνομιλητής με την πολιτεία.

Κάνοντας λόγο για την οικονομική παρουσία της Ξάνθης στο πλαίσιο της περιφέρειας ανέφερε ότι πρέπει να γίνουν ακόμη περισσότερα βήματα.

Ακολούθως ο Περιφερειάρχης Χ. Μέτιος ο οποίος τίμησε τον κ. Ταουκτσόγλου ως ιδρυτικό μέλος της Ομοσπονδίας αναφέρθηκε στις προσπάθειες της διοίκησης να στηρίξει την παραγωγική διαδικασία και την ΟΕΒΕ χρηματοδοτώντας τις επιχειρήσεις μέσω του ΕΣΠΑ.

Τέλος ο δήμαρχος τίμησε τον Σερραίο Ευστράτιο ως ιδρυτικό μέλος της Ομοσπονδίας και δεσμεύθηκε ότι θα σταθεί αρωγός στους επαγγελματίες.






















Δεν υπάρχουν σχόλια