GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



XANTHI FC – ΛΑΜΙΑ 0-0

Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία για την Xanthi FC που έμεινε στο 0-0 με αντίπαλο τη Λαμία στο Κυριακάτικο (16/2) παιχνίδι για την 24η αγωνι...


Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία για την Xanthi FC που έμεινε στο 0-0 με αντίπαλο τη Λαμία στο Κυριακάτικο (16/2) παιχνίδι για την 24η αγωνιστική της Super League 1. Οι δύο ομάδες παρά τις προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να παραβιάσουν τις αντίπαλες εστίες, με τους παίκτες του Γιώργου Παράσχου μετά την 5η φετινή τους ισοπαλία – και 3η εντός έδρας – να έχουν 29 βαθμούς στον σχετικό πίνακα παραμένοντας στην 6η θέση. Δοκάρι είχε ο Τζουρίτσκοβιτς στο 86′.
Στις καλύτερες στιγμές του αγώνα, στο 4′ το σουτ του Καμαρά μπλόκαρε ο Θεοδωρόπουλος. Στο 8′ η κεφαλιά του Κάστρο δεν βρήκε στόχο μετά το φάουλ του Μουλέν. Στο 18′ το γυριστό σουτ του προωθημένου Καρασαλίδη πέρασε άουτ. Στο 32′ ο Μπαξεβανίδης έκανε το άστοχο σουτ στις τελικές προσπάθειες του α’ μέρους. Στο β’ μέρος η πρώτη καλή στιγμή το σουτ του Δημούτσου μπλόκαρε ο Άμπαντ στο 54′ και στο 57′ η κεφαλιά του Νιασέ από κοντά πέρασε μόλις άουτ και στο 60′ η προβολή του Κάστρο έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Θεοδωρόπουλου. Στο 71′ ο Σάλιακας μετά από φάση διαρκείας έκανε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει. Στο 76′ το σουτ του Τζουρίτσκοβιτς πέρασε πάνω από τα δοκάρια της Λαμίας, όπως κι αυτό του Εντουάρντο στο 78′. Στο 80′ η Λαμία βγήκε στην κόντρα επίθεση με τον Άμπαντ να αποκρούει στο τετ α τετ την προσπάθεια του Σάλιακα. Στο 85′ το σουτ του Ντε Αμορίμ κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στο 86′ δοκάρι είχε ο Τζουρίτσκοβιτς με το σουτ του να αποκρούεται από το δεξί δοκάρι της Λαμίας. Στο 94′ το πλασέ του Κοβάσεβιτς μέσα από την περιοχή δεν βρήκε στόχο.

Διαιτητής ήταν ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (ΕΠΣ Δωδεκανήσου), α’ βοηθός ο Πολυχρόνης Κωσταράς (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας), β’ βοηθός ο Λάζαρος Δημητριάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας), 4ος διαιτητής ο Απόστολος Τζουμαλάκης (ΕΠΣ Σερρών), διαιτητής VAR ο Άγγελος Ευαγγέλου (ΕΠΣ Αθηνών) και διαιτητής AVAR ο Αλέξανδρος Τσαμούρης (ΕΠΣ Πειραιά).

XANTHI FC (Γιώργος Παράσχος): Άμπαντ, Μπαξεβανίδης, Σόσα, Κασάδο, Καρασαλίδης, Καμαρά (73′ Κοβάσεβιτς), Μουλέν, Εντουάρντο (78′ Ντε Αμορίμ), Στάρτζεον, Κάστρο, Φοσέ (53′ λ. τρ. Τζουρίτσκοβιτς).

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα, Τζενετόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας, Βιγιάλμπα (65′ Σάλιακας), Μπεχεράνο, Δημούτσος (81′ Τιρόνε), Νιασέ, Καραμάνος, Βασιλόγιαννης (86′ Σασί).




Δεν υπάρχουν σχόλια